CF Radobýl Litoměřice – RSC Čechie Slaný 9:3 (5:1)

Autor: , 24.10.2010

Ani ve čtvrtém kole se nám nepodařilo bodovat a z půdy loňského semifinalisty si naopak odvážíme letošní nejvyšší porážku. Aktuální tabulku najdete zde, hodnocení utkání ze strany soupeře se časem jistě objeví na jeho stránkách v sekci Aktuální sezoóna 2010/2011 – Mistrovská utkání a možná i video v záložce Videogalerie – SEZÓNA 2010/2011.

My vám níže přinášíme reportáž Kuby Macáka a podle našich informací chystá vlastní hodnocení i Míra Chadima, v tom případě ho nepochybně zveřejníme taktéž.

Hned od začátku se domácí do nás pořádně pustili. Po prvním rohu se míč dostal před naší bránu, kde ho napálil jeden z domácích přímo do Cílka. Následně Cílek vyrazil i střelu při přečíslení dvou na jednoho. Z našich řad jako první střílel Kozák, ale jeho pokus brankář Radobýlu vyrazil. V páté minutě Cílek míč na poslední chvíli vyrazil na tyč. I přes úvodní tlak domácích jsme to byli my, kdo  skóroval jako první – Jiránek vybojoval u postranní čáry balón a posunul ho na nabíhajícího Blandu. Proti němu z branky vyběhl domácí brankář, ale Blanda byl u míče dříve a vyběhnutého brankáře obstřelil a poslal nás do vedení. 0:1. Za minutu jsme mohli své vedení navýšit, ale přečíslení 3 na 2 skončilo jen zablokovanou střelou. V deváté minutě přišlo vyrovnání, po riskantní kličce v útoku následovala ztráta a rychlý kontr domácích, po kterém měl Tichý na zadní tyči již jednoduchou práci. 1:1. Na 2:1 domácí zvýšili střelou do prázdné brány, když Cílek ležel na zemi po předchozím ataku protihráče. O vyrovnání se pokusil Kozák, ale jeho pokus po trestném kopu vyrazil brankář. Nedali jsme a tak vzápětí přišla další branka do naší sítě. Opět chyba na naší straně a samotný hráč obstřelil Cílka. 3:1. V další minutě přišli bohužel další dva zásahy a tak poločas skončil 5:1 pro domácí.

V úvodu druhé půle přišla i šestá branka, domácí šli do brejku 2 na jednoho a vracející se Hafenrichter si ve skluzu srazil balón do sítě. 6:1. To již v naší bráně stál Jochman, který vystřídal Cílka. Až v tuto chvíli jsme se konečně začali prosazovat i my. Nejdříve Kozák vystřelil na brankáře, tomu balón vypadl a dobíhající Landvojtovič měl před sebou poloprázdnou bránu, ale bohužel jeho pokus byl zablokován obráncem. Poté opět střílel Kozák, tentokrát na zadní tyč, kde byl připravený Blanda a míč v poklidu uklidil do sítě. 6:2. Za minutu se prosadil i Jiránek, který s míčem prošel od vlastní lavičky až před bránu a umístěnou střelou překonal domácího brankáře. 6:3. Ze snížení jsme se ovšem neradovali dlouho, domácí hráč utekl našim zadákům a dobíhající Landvojtovič to vyřešil faulem, po kterém z trestného kopu domácí vymetli pavučiny v brance. 7:3. Následně nás zachránil Muláček, který vykopával míč z brankové čáry. Minutu před koncem se domácí Novotný trefil přes celé hřiště. 8:3. A v poslední minutě využili Litoměřičtí brejk 2 na 1 a stanovili tak konečné skóre 9:3.

Sestava: Cílek, Jochman – Blanda, Hafenrichter, Jiránek, Kozák, Landvojtovič, Muláček