HOSTÍME ALFU LIBEREC

Autor: , 6.1.2011

První pátek v novém roce, 7.1., hostíme jeden ze dvou letos velmi úspěšných libereckých celků II. ligy – Západ a to Alfu Liberec. Zápas začíná v 19:00 v kladenské sportovní hale a všichni příznivci futsalu jsou na něj srdečně zváni.

Po posledních třech vysokých prohrách přišly uklidňující vánoční svátky, během kterých jsme obsadili třetí příčku na Zimním poháru města Slaný a vyhodnotili zatím proběhlou část soutěže v tomto článku. Se šesti body jsme na předposledním místě v tabulce, kde ztrácíme tři body na FC 83 Příbram.

Alfa Liberec je tradičním účastníkem futsalových soutěží, ve své historii strávila celkem sedm sezón v první lize (1993 – 1994 a 1999 – 2005) a vyhrála pohár ČMFS v roce 2003. Po vcelku úspěšném roce ve druhé lize zmizela Alfa i na nějaký čas z ní, aby se vrátila až v loňské sezóně, kdy skončila osmá (vzájemné zápasy 4:8, 7:5). Letos již útočí na play-off, zatím drží třetí místo s tříbodovým náskokem na SK Kladno.

Čeká nás tudíž těžký soupeř, byť v letošním vzájemném zápase jsme prohráli jen těsně 4:5 v pouhých šesti hráčích v poli, když si premiéru ve druhé lize odbyli Muláček s Chvojem a brankár Cílek.