KRÁSNÝ VÁNOČNÍ DÁREK – PORAZILI JSME FAVORIZOVANÝ TÝM ISŠ PŘÍBRAM

Autor: , 23.12.2014

V poslední utkání letošního roku a první části DIVIZE A jsme v 11.kole přivítali na naší palubovce silný a favorizovaný celek ISŠ Příbram. Zápas to byl velmi kvalitní a rozhodně převyšoval úroveň jiných divizních utkání. Nám se líbil o to více, že jsme v něm dokázali zvítězit.

RSC Čechie Slaný – ISŠ Příbram 7:5 (4:1) 
Od úvodu byla hra velmi vyrovnaná a poprvé se skóre měnio až v sedmé minutě, když šli hosté do vedení. Okamžitě však odpověděl Chadima, abychom pár minut nato vývoj zápasu otočili a vedení již nepustili. Skvěle hrající Vašák připravil nejprve v 13.minutě branku pro Kvapila a tři minuty poté pro Chadimu, aby minutu před koncem prvního dějství sám zvýšil na poločasových 4:1.Hned v úvodu druhé půle zvýšil opět Vašák a když poté z výhozu opět skvěle chytajícího Vošmíka vstřelil Švásta šestou branku, zdálo se být rozhodnuto. O vedení 6:1 jsme však v rozmezí 25.-28.minuty přišli a nechybělo mnoho a nestačil by nám ani dvoubrankový náskok, který jsme sotva drželi. Soupeř se dostal „na koně“ a my se pouze bránili. Veledůležitou branku na 7:4 pak vstřelil opět agilní Vašák – byl to jeho zápas, a my si výsledek již pohlídali. Korigování minutu před koncem na 7:5 již nic neměnilo na tom, že jsme získali velmi důležité cenné tři body, navíc s velmi silným a kvalitním soupeřem.

Branky: Vašák Marek 3, Chadima Miroslav 2, Kvapil Tomáš, Švásta Ondřej – Krejčí Karel 3, Hájek Daniel, Bublík Ondřej; Rozhodčí: Mikan Karel (8.4), Košťál Milan (8.4); Delegát: Muller Karel; ŽK: Švásta Ondřej, Jiránek Jakub, Chadima Miroslav, Vašák Marek – Hlinka Štěpán; ČK: 0 – Soldát Karel

Další výsledky 11.kola včetně aktuální tabulky najdete zde