PROHRA NA PALUBOVCE PRVNÍHO

Autor: , 5.2.2015

15. kolo DIVIZE A nás poslalo v pátek večer do Kadaně, kde jsme se utkali s místním Betisem. Jednoduché utkání pro naše barvy to určitě nebylo, což jsme věděli již dopředu. Betis je totiž vedoucí tým tabulky a na svém kontě má jen dvě prohry. I tak jsme jeli do Kadaně s odhodláním získat nějaké body to tabulky. Bohužel jsme však nezískali žádný…

FC Betis Kadaň – RSC Čechie Slaný 6:3 (6:2)

Utkání začalo ve svižném tempu z obou stran a ani na první branku se nemuselo dlouho čekat. Bohužel přišla do naší branky již v 5.minutě. Místo aby nás obdržená branka nabudila, přišla studená sprcha a v té samé minutě se prosadili domácí znovu -2:0. Až nyní jsme se dokázali prosadit i my, kdy využil svých předností Stolár, obtočil se okolo svého bránícího hráče a přesnou střenou překonal domácího brankáře. Ve 12. minutě to bylo zas již o dva góly – 3:1. Na tuto branku jsme však bleskově odpověděli, když se prosadil Chaloupka a snížil na 3:2 – psala se 13. minuta. Opět se ukázalo, že nás vstřelená branka uspokojila a my se přestali koncentrovat na přesnou defenzivu. Toho domácí využili a v rozmezí od 16. do 18. minuty nám vstřelili další tři branky.

Do druhého poločasu se role otočily. Betis se zatáhl a využíval našich chyb pro rychlé protiútoky, ale bylo jich pomálu, což bylo jediné plus, protože v útočné fázi jsme se hodně trápili. Sice jsme domácí dost často uzamkli na jejich polovině, ale bez valného výsledku. Povedenou individuální akci předvedl domácí hráč, kdy v 31. minutě nastřelil tyč a od ní se míč odrazil do druhé tyče a následně ven z branky. Bohužel našich šancí bylo velmi málo, až v 39. minutě jsme dokázali překonat domácího brankáře a korigovat alespoň výsledek na konečných 6:3. Připsali jsme si osmou porážku v soutěži. Naše výsledky v odvetách jsou defacto totožné s začátkem soutěže. Doufáme, že to „protrhneme“ již tuto neděli doma s Libercem.

Sestava: Vošmík – Průcha ©, Bůžek, Kvapil, Chadima – Stolár, Chaloupka, Švásta, Vašák – Jiránek
Branka: Stolár, Chaloupka, Jiránek

Pohled soupeře na utkání + fotografii je možné shlédnout zde.

Tabulka po 15. Kole je k nahlédnutí zde.