STATISTIKY A OFIKO SOUTĚŽNÍ REPORT Z UTKÁNÍ S TŘEBUSICEMI

Autor: , 9.3.2016

Jako tradičně vám přinášíme statistiky a oficiální soutěžní reportáž z posledního utkání DIVIZE A, ve kterém jsme ve 20.kole porazili celek Třebusic. Už tento pátek nás čeká předposlední zápas sezóny, kdy se v SH Neratovice od 18.30 hodin utkáme s rezervou SK Olympiku Mělník.

RSC Čechie Slaný – PK Třebusice 9 : 5 (3 : 1)

Čechie si poradila s Třebusicemi, rozhodující náskok si domácí vytvořili v polovině utkání. Kvalitní utkání, díky aktivnímu přístupu obou celků. Hned v úvodní minutě šli do vedení hosté, následně však střelecky dominovali domácí hráči, kteří si v průběhu hry vytvořili dvakrát tříbrankový náskok. Hosty držel ve hře Hink který svými góly zařizoval kontaktní góly, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. Domácí srovnali skóre v 8 minutě, a těsně před přestávkou si zajistili dvoubrankové vedení. Po změně stran domácí zlobil jen Hink, ještě ve 33 minutě se naskytla hostům výborná šance na vstřelení další kontaktní branky, ale tu trestuhodně zahodili, naopak z protiútoku inkasovali sedmou branku a již se na další odpor nezmohli. Domácí Mrština trefil po půlhodině hry hattrick (pak ještě přidal jeden zásah), pět minut před koncem hattrick zkompletoval také Stolár. Také hostující Hink docílil dokonce čistý hattrick za 10 minut, ale ten na body nestačil. Čechie vyhrála třetí zápas v řadě a posunula se v tabulce na sedmou pozici, pravidelným sběratelem bodů v aktivitě je Mrština. Třebusice si připsaly čtvrtou venkovní porážku v soutěži, ale drží se stále v horní části tabulky, na šesté příčce, mužstvo táhne kapitán Hink s R. Šerákem.

Branky (asistence): 8. Bůžek Luboš (Kvapil Tomáš), 17. Mrština Bohumil (Průcha Josef), 18. Hafenrichter Pavel (Bůžek Luboš), 25. Mrština Bohumil (Jiránek Jakub), 29. Stolár Juraj, 29. Mrština Bohumil, 34. Stolár Juraj (Průcha Josef), 35. Stolár Juraj, 36. Mrština Bohumil (Caizl Pavel) – 1. Kubín Martin ml. (Šerák Radek), 23. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 26. Hink Jaroslav, 33. Hink Jaroslav (Sedlák Michal), 38. Kubín Martin ml. (Šulc Vojtěch)
ŽK: 0 – Čížek František

RSC Čechie Slaný: Kudrna Michal (Pflégr Václav) – Hafenrichter Pavel, Jiránek Jakub, Kvapil Tomáš, Bůžek Luboš, Caizl Pavel, Stolár Juraj, Průcha Josef, Mrština Bohumil
PK Třebusice: Sedlák Michal – Hink Jaroslav, Kubín Pavel, Kubín Martin ml., Šerák Martin, Šerák Radek, Čížek František, Šulc Vojtěch
Nejlepší hráči: Hafenrichter P., Kudrna M. (oba Čechie), Hink J. (Třebusice)