TŘI BODY Z PALUBOVKY DOBŘICHOVIC 👍⚽

Autor: , 4.11.2018

Také 2.kolo Středočeského krajského přeboru bylo pro naše barvy úspěšné. Navázali jsme na výhru na kladenským Brazilem a z Dobřichovic jsme si odvezli plný bodový zisk, když rozhodla první půle. V té druhé domácí zle dotahovali, my nejen že přišli o zraněného tvůrce hry Kroutila, ale nebyla nám také uznána regulérní branka a vůbec se nám celkově v druhém dějství nedařilo. Důležité vítězství jsme však nakonec uhájili. Více v reportu níže.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a baskebalové hřiště

Sokol Dobřichovice – RSC Čechie Slaný 6:7 (2:7)

Hned úvod utkání byl velmi divoký, kdy nejdříve ve 3. minutě využil nahrávku před brankou Moravec a my šli dovedení – 0:1. Minuto na to však domácí vyrovnali – 1:1. V 6. minutě předvedl výbornou individuální akci Kroutil, kdy obešel tři protihráče, a opět nás poslal do vedení – 1:2. Domácí však znovu bleskově vyrovnali – 2:2. To ale bylo z jejich strany vše a iniciativu jsme přebrali my, především díky výborně hrajícímu Kroutilovi. Řehák vstřelil naší třetí branku a my postupně navyšovali skóre, když se trefil Mrština a ještě třikrát skóroval famózní Kroutil. Bohužel jsme navyšovali také akumulované fauly. A tak v závěru poločasu musel Kudrna prokázat své zkušenosti a bravurně zneškodnit dva desetimetrové kopy. I díky němu se tak šlo kabin za stavu 2:7.

Přes poločasové varování, aby si hráči nemysleli, že mají vyhráno, jsme ihned po pár vteřinách inkasovali… To dostalo domácí „na koně“ a najednou jich bylo plné hřiště. Bohužel se nám záhy zranil tvůrce hry Kroutil, který si poradil koleno a musel nuceně odstoupit. Domácí toho dokázali využít a postupně začali snižovat. My se naopak prosadit nedokázali a veškeré naše pokusy končily na domácím brankáři. I my jsme poté dostali možnost zahrávat desetimetrový kop, ale Jiránek nastřelil pouze brankáře a ten mu následně zneškodnil i dorážku. Když se nám už konečně také podařilo vsítit branku, rozhodčí ji neuznal, neboť se mylně domníval, že se míč odrazil od břevna, ačkoliv ten šel po zemi a odrazil se od zadní části branky… I přes tuto nepřízeň osudu jsme však vítězství udrželi a připsali si další důležité tři body.

Sestava: Kudrna – Mrština ©, Jiránek, Švásta, Náprstek – Kroutil, Řehák, Moravec, Volgner – Tylšar

Branky: 4x Kroutil, Moravec, Řehák, Mrština