PRVNÍ DIVIZNÍ VÝHRA ✌️ PORAZILI JSME MĚLNÍK 💪😎

Autor: , 5.12.2019

Až v 7.kole soutěže se nám konečně podařilo bodovat, když jsme na domácí půdě porazili rezervu SK Olympik Mělník jednogólovým rozdílem 6:5. Vyrovnané a nervy drásající utkání jsme po vítězném poločase (3:2) rozhodli v náš prospěch vítěznou brankou až v poslední minutě zápasu  O průběhu utkání si můžete přečíst v oficiálním reportu z webu soutěže, níže najdete též pozápasové statistiky.

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports , basketball court a text

RSC Čechie Slaný – SK Olympik Mělník B 6:5 (3:2)

Dramatický duel slánské Čechie s hostující rezervou mělnického Olympiku přinesl první body domácímu celku, který si tři body vystřelil v poslední minutě hry, hosté mohou litovat neproměněného 10mPK, nepomohla jim ani závěrečná power-play, navíc hostiteli darovali i vlastence. V oboustranně bojovném utkání se vedení ujali hosté v 7 minutě brankou Hrdiny. Domácí vzápětí vyrovnali Kroutilem a po vlastní brance hostí přidali další branku Dandou P. Soupeř odpověděl snížením Prejsou z 10mPK. Stejnou výhodu zanedlouho dostali i domácí, ale výborný brankář hostí střelu vyrazil, a tak po vyrovnaném prvním poločase šli do přestávky šťastnější domácí o jedinou branku, domácí, kteří prvně nastoupili v kompletní sestavě, hrozili zejména z brejků. Na začátku druhé části hry si domácí vrátili dvoubrankové vedení Kroutilem. Hosté dostali svého hostitele pod tlak, byli v této fázi utkání herně lepší a dokázali kontrovat Tajčem. Před tím ještě neproměnili 10mPK. Domácí opět zareagovali pojišťovací brankou kapitána Jiránka. Hosté se však lehce nevzdali, brzy vstřelil další kontaktní branku Dvorný a ten samý hráč tři minuty před koncem i srovnal stav. V poslední minutě se velmi vyrovnaném utkání trefila domácí posila Mertlík a zajistila tak Čechii první vítězství v soutěži. Na konečném výsledku již nezměnila nic ani závěrečná power-play hostí. U rezervy Olympiku byl oporou výborný gólman Rusak a Hrdina s Prejsou. U domácího celku pak Kroutil a Danda P. Slaný první výhrou v soutěži stáhlo manko na tři body, ale stále je poslední, mužstvo táhne svými body Danda P. 9+3. Mělník B utrpěl třetí porážku a je ve středu tabulky na pátém místě, nejlepším v aktivitě je Prejsa T. 9+4.

Rozhodčí: Laštovička Stanislav (7,9), Svoboda Richard (7,9) Delegát: Ing. Bydžovský Zdeněk Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 1. 12. 2019 Výkop: 11:00 AF: D 6/5 – H 6/5 Fair play: D 23 – H 25
Branky (asistence): 7. Kroutil Radovan (Volgner Petr), 8. vlastní, 9. Danda Petr, 22. Kroutil Radovan (Dvořák Pavel), 28. Jiránek Jakub (Mertlík Jan), 40. Mertlík Jan (Jiránek Jakub) – 7. Hrdina Antonín (Prejsa Tomáš), 15. Prejsa Tomáš, 27. Tajč Tomáš (Babovák Michal), 29. Dvorný Radim (Prejsa Tomáš), 37. Dvorný Radim (Tajč Tomáš)
ŽK: Jiránek Jakub, Danda Lukáš, Mertlík Jan – Babovák Michal, Hrdina Antonín
RSC Čechie Slaný: Dvořák Pavel – Jiránek Jakub, Kroutil Radovan, Volgner Petr, Paluba Jan, Řehák Zdeněk, Danda Petr, Danda Lukáš, Mertlík Jan
SK Olympik Mělník B: Rusak Pavlo – Prejsa Tomáš, Hnízdil Dominik, Frýzek Lukáš, Babovák Michal, Babovák Jan, Dvorný Radim, Hrdina Antonín, Tajč Tomáš, Slezák Daniel Nejlepší hráči: Kroutil R. (Slaný), Rusak P., Hrdina A. (oba Mělník B)