BÉČKO POKRAČUJE V ČERNÉ SÉRII ČECHIE…

Autor: , 9.1.2010

Béčko dnes 9.1.  prohrálo oba své zápasy čtvrtého hracího dne Okresního přeboru Kladno a ač bylo notně posíleno, pokračuje v sérii neúspěchů našich týmů v novém roce, když zejména porážka se slabým posledním Pálečkem je totální ostudou… Níže vám přinášíme referáty z péra předního světového reportéra, pana Jakuba Macáka, ZDE jsou další výsledky a tabulka.

AFC Rapid Páleček – RSC Čechie Slaný B 4:3 (2:2)

Hned v úvodu se fatální chybou předvedl Vošmik, když mu pod tělem propadla rána z poloviny hřiště. Poté měl náš brankář štěstí, když zakončení volného hráče Pálečku skončilo vysoko nad, jenže v 8 minutě nás domácí přehráli a pěknou akcí zvýšili své vedení. Až v desáté minutě se dokázal prosadit Urban a snížil. Poté své kvality předvedl Žák, jenž vtipnou patičkou uvolnil Švástu, ale ten sám před brankářem mířil vedle. To samé následně předvedl Mrština. Na naše trápení se nemohl dívat opět Urban, vzal to sebe na a vyrovnal.

Ve druhé půli se opět jako první radovali domácí, když dlouhý výhoz od brankáře prodloužil do sítě nepokrytý hráč. A záhy to bylo o 2 branky, to se tentokrát domácí prosadili z otočky. Poté přišly i naše šance, ale Žák nastřelil brankáře a nařízený desetimetrový kop neproměnil Matoušek. A tak snížení zařídil opět Urban, který dokonce brankáři nasadil jesle. Ale ani hattrick v jeho podání nám na body nestačil.

Sestava: Vošmík – Kozák, Matoušek, Mrština, Urban, Švásta, Žák Pa. (c)

Branky: 10.,15. a 30. Urban


KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný B  2:0 (0:0)

V úvodu zápasu Vošmik reflexivně vyrazil po úniku jednoho z domácích. Poté se předvedla dvojice Kozák – Urban, když prvně jmenovaný zatáhl míč a nahrál Urbanovi, ten poslal balón na zadní tyč, ale Kozák ho již nestihl. V závěru poločasu ještě stačil Urban nastřelit břevno.

Ve druhé půli se mohl proslavit Švásta, který zakončoval do bány hlavou, ale na brankové čáře míč odhlavičkoval jeden z domácích obránců. Holt není každý tak dobrý hlavičkář jako Mára Kuhn. A tak jsme to byli opět my, kdo první inkasoval, když jsme nepokryli nabíhající hráče na roh. Poté své emoce na uzdě neudržel jeden z domácích a dostal červenou kartu. Bohužel následnou dvouminutovou přesilovku jsme nevyužili a dokonce si ani nevypracovali šanci. Po přesilovce jsme dostali výhodu desetimetrového kopu. K němu se postavil Urban a stejně jako v prvním zápase Matoušek nedal. Také Švásta se dostal do dobrého zakončení, ale mířil nad. Za chvíli následoval další kop ze značky deseti metrů, ale ani ten jsme neproměnili, tentokrát selhal Matoušek. A tak udeřilo na druhé straně. Po trestném kopu jsme opět nepokryli nabíhajícího hráče a ten pohodlně zakončil. Poté se hloupě nechal vyloučit Žák, který nesportovně odkopl balón. Utkání jsme ještě mohli zdramatizovat, ale to by Mrština musel proměnit další desetimetrový kop.

Sestava: Vošmík – Kozák, Matoušek, Mrština, Urban, Švásta, Žák Pa. (c)