BÉČKO ÚTOČÍ

Autor: , 5.2.2011

Přestože naše dnešní sestava nebyla nabitá hráči „A“ týmu jako obvykle a naopak se předvedlo několik spíše céčkových hráčů, vybojovali jsme plný počet bodů, navíc si brankář Zelený připsal nulu v prvním zápase s Dynamem Kladno.

Dynamo Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 0:5 (0:2)

První minuta a první tutová šance – Klempt si narazil míč s Tomešem a následně ho poslal do tyče.  Ve čtvrté minutě Zelený vyrazil míč do obránce, od něj se míč odrazil do brány, ale naštěstí ho Zelený dokázal včas zastavit. Až do osmé minuty se muselo čekat na první branku, to když se ujala střela od postranní čáry a poslala nás do vedení. Do poločasu jsme dokázali vstřelit i druhou branku, Klempt potáhl míč k rohového praporku a přesně ho naservíroval před bránu volnému Průchovi, který obhodil brankáře a střelou k tyči skóroval.

Na začátku druhé půle nás zachránila tyč, po povedené střele domácích a následně musel dvakrát zasahovat Zelený. Ve dvacáté minutě postupovali dva domácí na Zeleného, situaci sice dobře vyřešili, ale zakončení do prázdné brány směřovali vedle, a tak jsme se radovali z branky opět my, kdy se ujala teč Tomeše před bránou. Čtvrtou branku si připsal Dlugi, který patou usměrnil do brány nástřel jednoho z našich obránců. Pátou branku mohl přidat Průcha, ale z 10m. kopu trefil jen tyč. Přesto jsme se nakonec páté branky dočkali, když v poslední vteřině využil Průcha ideální přihrávky od Klempta.

Sestava: Zelený – Žák©, Tomeš, Klempt, Dlugi, Koníček, Průcha

JIKO Kralupy nad Vltavou – RSC Čechie Slaný „B“ 1:2 (1:2)

Druhý zápas jsme také začali povedeně, když hned v první minutě se prosadil Žák umístěnou střelou. V zápětí mohlo být vyrovnáno, ale Zelený si s volným hráčem před sebou poradil. V páté minutě však již bylo vyrovnáno, to se přímou střelou z trestného kopu prosadil jeden z domácích. Následně nás několikrát vychytal domácí brankář, a když jsme ho konečně překonali, zaskočila za něj tyč. Až ve třinácté minutě jsme se mohli radovat z branky, když se ve skluzu prosadil Tomeš. Do konce poločasu jsme svojí nedisciplínou darovali domácím dva desítimetrové kopy. První však poslali vedle a s druhým si poradil Zelený.

Druhá půle začala narážečkou Dlugiho a Koníčka, ale i když se Dlugi dostal před brankáře, nedokázal ho překonat. Následně domácí opět zachránila tyč, ovšem poté nás několikrát musel zachraňovat Zelený, ale vždy úspěšně. A svými zákroky nás držel až do konce zápasu.

Sestava: Zelený – Žák©, Tomeš, Klempt, Dlugi, Koníček, Průcha