BÉČKO 9 BODŮ

Autor: , 5.3.2011

Plný počet bodů si připsala naše nabitá rezerva v dalším hracím dni Okresního přeboru a útočí tak na první místo. Reportáže Kuby Macáka jsou k dispozici níže.

RSC Čechie Slaný „B“  –  1.FC Bresson Kladno 8:5 (4:2)

Úvod utkání vyzněl lépe pro hosty, kteří již v první minutě překonali Hnízdila v naší bráně. V zápětí mohl vyrovnat Hafenrichter, ale jeho pokus byl sražen na roh. Následovala další šance hostí, ale ta skončila na tyči naší branky. V páté minutě bylo vyrovnáno, Blanda na poslední chvíli skluzem poslal míč od brankové čáry před branku, kde na něj již čekal Abrham a pohodlně ho uklidil do branky. O chvíli později po pokusu Muláčka zazněla tyč i na druhé straně. Za další dvě minuty nás zachránil Hnízdil, když si poradil s dorážkou z bezprostřední blízkosti. V desáté minutě se podruhé v utkání prosadil Abrham a střelou k bližší tyči nás poslal do vedení. Za minutu bylo vyrovnáno, Hnízdilovi propadl míč směřující na bližší tyč do brány. Třetí branku si mohl připsat Abrham, ale to by nesměl trefit bránícího hráče na brankové čáře. Do vedení nás tedy musel poslat až Muláček, který se prosadil střelou z levé strany. Do konce poločasu se nám povedla ještě jedna akce. Balón šel po ose Jiránek – Muláček – Abrham až na zadní tyč, kde ho poslední jmenovaný poslal do branky.

V osmnácté minutě nás opět zachránila tyč. Za tři minuty přišla další naše branka, Hafenrichter získal míč na polovině hřiště, postupoval sám na branku a celou akci zakončil kličkou brankáři a povedeným gólem. Za minutu se zpotil Hnízdil, když se mohl jen dívat, kde skončí tečovaná střela. Ta však skončila vedle naší brány. Další branku si poté připsal Abrham. Až ve čtyřiadvacáté minutě se zase prosadili hosté, kdy míč tečovali před poloodkrytou bránou. Jenže to nebylo vše. Další branka přišla při rychlém brejku třech na jednoho, Abrham dostal míč do prava a přesně vystřelil na bližší tyč. Osmou branku si připsal Hafenrichter, když se za vápnem dostal k míči a nekompromisně ho poslal pod víko. Hostům jsme nabídli vzápětí 10m. kop, ale ten Hnízdil vyrazil na břevno své brány. V předposlední minutě však již přišla i čtvrtá branka do naší sítě a  v té poslední minutě i pátý gól, ale tentokrát jsme to hostům opět usnadnili, když jsme jim nabídl další 10m. kop.

Sestava: Hnízdil© – Abrhám, Koníček, Jiránek, Muláček, Blanda, Hafenrichter

Branky: 5.,10., 15., 23. a 25. Abrham, 14. Muláček, 21. a 27. Hafenrichter

RSC Čechie Slaný „B“  –  FC Tatran Zlonice 4:2 (2:0)

Ve druhém utkání dne bylo skóre dlouho vyrovnané, přestože šancí bylo na obou stranách dost a dost. V první minutě se dostali do šance hosté, ale střela skončila vedle. Stejně skončil i pokus Abrahama. Blanda svoji střelu směřoval k tyči, ale na místě byl brankář hostí. Poté zastavoval balón na brankové čáře Hnízdil. Kombinace po ose Jiránek – Abrhám – Koníček zakončil poslední jmenovaný jen střelou z metru do brankáře. Poté zazněla tyč na naší bráně. I s dalším pokusem Koníčka si poradil hostující brankář. Z následného rohu se před bránu dostal osamocený Abrham, ale opět byl na místě hostující brankář. V další šanci při přečíslení třech na jednoho jsme zase trefili brankáře. Až ve třinácté minutě přišla první branka. Hnízdil dlouhým výhozem našel Abrahama a ten střelou k tyči konečně rozvlnil síť. Následně se při nás drželo štěstí. Nejdříve Hnízdil zlikvidoval pokus hostí a poté zazněly obě tyče naší brány, od kterých se míč nakonec odrazil ven z branky. V poslední minutě si připsal branku i Hnízdil, ale dosti kuriózní. Jeho výkop chtěl odhlavičkovat jeden z hostí, ale místo toho se mu povedlo přehodit svého brankáře a darovat nám branku.

V první šanci druhé půle nás opět vychytal hostující brankář, jenž si počkal na přihrávku na zadní tyč. Bohužel jsme si zase vybrali slabší chvíli a nechali hosty vyrovnat. Nejdříve se ujala dorážka vyražené střely a poté přesně na zadní tyč zapadla střela z dálky. Vedení zpět nám mol získal Hafenrichter, ale jeho pokus byl vyražen. I v tomto poločase zazněla tyč naší brány, když tentokrát na hosty zívala naše prázdná brána. A tak utkání musel rozhodnout Hnízdil, který při nepřehledné situaci míč odkopl tak šikovně, že skončil v hostující brance. Poslední branku si připsal Blanda, když si jeho nástřel před bránu srazil do sítě jeden z hostí. V poslední minutě opět zazněla tyč naší brány.

Sestava: Hnízdil© – Abrhám, Koníček, Jiránek, Muláček, Blanda, Hafenrichter

Branky: 13. Abrhám, 15. a 25. Hnízdil, 29. Blanda

RSC Čechie Slaný „B“  – KLC Klobuky 7:3 (2:1)

Poslední utkání dlouho nepřinášelo nic, co by stálo za zmínku. To se změnilo v sedmé minutě, když Blanda vykoupal dva protihráče a přesně zakončil. I další jeho pokus byl nebezpečný, ale tentokrát byl na místě brankář. Do dvoubrankového vedení nás mohl poslat Koníček, ale nedokázal přehodit ležícího brankáře. A tak si o slovo opět řekl Blanda, který elegantně přehodil hostujícího brankáře. Na konci poločasu musel Hnízdil řešit nájezd na svoji branku, ale poradil si. V nastavení poločasu jsme inkasovali. Při power-play Hafenrichter ztratil balón a nabídnul možnost hostím. Ti se z půlky do prázdné brány trefili.

Druhý poločas přinesl mnohem více šancí. Ve dvacáté minutě si sice vybral slabší chvíli Hnízdil, kterému propadl míč u bližší tyče. Ale v té samé minutě jsme rychle rozehráli trestný kop a Abrham ho zakončil brankou. O několik vteřin později se Abrham radoval z další branky. Poté v pokutovém území fauloval Hafenrichter a nabídl tak hostům penaltu, tu proměnili a snížili na 4:3. Dvoubrankové vedení nám vrátil Muláček, když svoji střelu schoval za hráče a ještě ji přesně umístil. Šestý gól přidal Blanda do prázdné brány. V poslední minutě nejdříve Muláček nastřelil tyč a poté svůj střelecký účet uzavřel Abrhám, svojí devátou brankou dne.

Sestava: Hnízdil© – Abrhám, Koníček, Jiránek, Muláček, Blanda, Hafenrichter

Branky: 7., 13. a 29.Blanda, 20.,21. a 30. Abrham, 27. Muláček