BÉČKO I PŘES PROHRU DRŽÍ PRVNÍ PŘÍČKU

Autor: , 13.1.2014

Čtvrtý hrací den okresního přeboru pro nás znamenal dvě utkání a to s rezervou Třebusic a s KLC Klobuky. Tým jsme měli poskládaný dobře a zkušeně. Jména v sestavě ostatně mluví za vše: Vošmík – Průcha, Chadima, Kvapil, Žák, Stolár, Hora. Přesto jsme překvapivě prohráli s týmem z chvostu tabulky…

PK Třebusice „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 7 (0 : 4)

První utkání bylo vyrovnané až do osmé minuty, kdy jsme využili špatného střídání domácích při rohovém kopu a Chadima nás poslal do vedení. To záhy navýšil Hora. Do poločasu další branky přidal Stolár a Průcha a bylo defacto rozhodnuto. V druhém poločasu jsme klasicky vypnuli a nechali se od domácích přitlačit na vlastní půlku. Jenže to by Čechie nesměla mít Kvapila, jenž svými třemi brankami utkání definitivně zlomil na naší stranu.

Branky: Kvapil 3x, Chadima, Hora, Stolár, Průcha

 

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný „B“ 5 : 4 (1 : 1)

Druhé utkání se nám tolik nevyvedlo. Byli jsme to my, kdo hrál a kombinoval, ale branky střílel soupeř. Na jeho úvodní trefu dokázal odpovědět Kvapil několik vteřin před koncem poločasu. Jenže v druhém poločasu se domácí dokázali prosadit z několika brejků a nám nic nepomohlo, že jsme povětšinu utkání drželi míč. Až závěrečná hra bez brankáře nám pomohla a my zhruba půl minuty před koncem vyrovnali na 4:4. Poté po obráceném autu domácí vsítili pátou brankou, která byla vítězná.

…k událostem po obdržené 5-té brance se klub RSC Čechie Slaný nebude vyjadřovat z důvodu probíhajícího jednání disciplinární komice.

 

Branky: Kvapil 2, Chadima, Stolár

ČK: Průcha, Kvapil

 

Více o tomto kole okresního přeboru včetně tabulky najdete na OkKF