REZERVA VÝHRA, PROHRA & POKLES NA TŘETÍ MÍSTO

Autor: , 18.2.2014

Sedmý hrací den okresního přeboru pro nás znamenal souboj o první příčku v tabulce, jelikož jsme se utkali s vedoucím týmem FC FOBOZ, který vedl jen o dva body před právě naší rezervou. Bohužel jsme měli velké problémy se sestavou, kdy mimo jiné ještě v sobotu ráno nebylo jasné, kdo bude za naše barvy chytat. Nakonec první zápas odchytal Zelený a druhý utkání náhradní gólman mladší juniorky, Ruda Moravec.

RSC Čechie Slaný „B“ – FC FOBOZ Slaný 3:6 (0:3)

První utkání bylo pro nás velice důležité, neboť jsme chtěli favorizovaný FOBOZ porazit, a dlouho tak vypadal i průběh, kdy oba týmy hrály opatrně bez vážnějších brankových šancí. Vše se změnilo až když dal vlastní branku zkušený Žák. Poté se utkání změnilo v přestřelku. První poločas ji vyhrál FOBOZ a defacto tím utkání rozhodl. Druhé dějství přineslo branky i naší straně, ale bohužel jsme dnes na FOBOZ opravdu neměli a museli sportovně uznat, že byl soupeř lepší.

Branky: Chadima, Žák, Bůžek

 

RSC Čechie Slaný „B“ – AFC Celtic Kladno „B“ 5:3 (2:2)

Utkání začalo naší aktivitou a dvěma rychlými brankami. Bohužel jsme poté opět polevili v koncentraci a dovolili soupeři vyrovnat. V úvodu druhého poločasu se nám podařilo rychle vsítit třetí branku, což nám přineslo klid a další průběh poločasu jsme si již pohlídali. Připsali jsme si důležité tři body a ač jsme klesli až na třetí příčku, udrželi jsme se tak stále v boji o první místo tabulky.

Branky: Chadima 2x, Průcha 2x, Bůžek

 

Sestava: Zelený, Moravec – Žák, Průcha, Bůžek, Chadima, Hora

Výsledky všech ostatních utkání okresního přeboru včetně tabulky najdete zde: