BÉČKO VE DVOU HRACÍCH KOLECH JAKO DEN A NOC…

Autor: , 5.12.2014

V druhém hracím dnu okresního přeboru náš rezervní celek nastoupil proti FC Tatran Zlonice a SK Omask Kovo Kladno. Poté co jsme zcela vyhořeli proti C-týmu Mělníku a rezervě Třebusic v prvním hracím dnu, jsme museli již bodovat, tomu jsme přizpůsobili i sestavu, když nám z A-týmu vypomáhali hned 3 hráči. A bylo to znát.

1.hrací den

SK Olympik Mělník „C“ – RSC Čechie Slaný „B“ 11:3 (6:0)
První zápas okresního přeboru v nové sezóně nám vůbec nevyšel. Proti druhé rezervě ligového Mělníka jsme byli téměř neškodní. Problémy nám dělalo duo mladíků v mělnickém dresu, které bylo k neudržení. Jak bude zápas probíhat naznačila již druhé minuta, kdy jsme dvakrát inkasovali. Domácí zápas kontrolovali a s přibývajícím časem navyšovali i skóre až na poločasových 6:0. Druhá půlka utkání sice přinesla naše zlepšení, ale na rozjetý Mělník to bylo stále málo. Sice jsme se konečně dokázali i brankově prosadit, ale tři zásahy na dalších 5 mělnických bylo žalostně málo. A tak jsme si zaslouženě připsali debakl hned v prvním zápase…
Branky: 2x Stolár, Hlava

PK Třebusice „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 4:1 (2:1)
Druhé utkání mělo být pro naše barvy jednoduší. Dlouho se hrálo vyrovnaně, domácí šli sice v 5.minutě do vedení, ale vzápětí srovnal střelec Stolár. Poté se hrálo vyrovnané utkání, kdy mohlo jít do vedení jakékoliv mužstvo. Bohužel před koncem poločasu se přeci jen prosadili domácí a o poločas vedli 2:1. I v druhé půli pokračoval vyrovnaný futsal. Snažili jsme se srovnat, čehož domácí využívali pro brejky. Poté, co jeden z nich ve 24. minutě využili, jsme museli reagovat hrou bez brankáře, při níž jsme bohužel inkasovali i čtvrtý gól, čímž bylo rozhodnuto…
Branky: Stolár
Sestava: Mbumaston – Žák ©, Stolár, Kvapil, Hlava, Kvasnica, Girga

2.hrací den
RSC Čechie Slaný „B“ – FC Tatran Zlonice 6 : 3 (4 : 2)
První zápas jsme sehráli se Zlonicemi a do utkání vstoupili výborně, když jsme už v 5. minutě vedli po trefách Stolára a Chaloupky 2:0. O další dvě minuty později se trefil Průcha a zdálo, že osud utkání je rozhodnut. Ovšem to bychom nebyli my, kdybychom ho nedokázali ještě zdramatizovat. Uspokojeni z tříbrankového vedení jsme přestali na stoprocentně bránit, což se nám vymstilo v 10.minutě – 3:1. Chaloupka nám sice vzápětí vrátil tříbrankové vedení, ale do poločasu to bylo už zas o dvě branky – 4:2.
Po poločasové rozmluvě trenéra Žáka se hra uklidnila a přestali jsme zbytečně ztrácet balóny. Dvěma krásnými brankami vnesl do našich řad klid Hlava a i přesto, že těsně před koncem hosté snížili na konečných 6:3, jsme se mohli radovat z prvních třech bodů.
Branky: Chaloupka 2, Hlava 2, Stolár, Průcha – Veselý Z. 2, Šnajberk Fi.
ŽK: Jiránek

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Omask Kovo Kladno 5 : 4 (3 : 2)
Druhé utkání bylo mnohem těžší. Sice již v druhé minutě nás do vedení poslal famózním způsobem nestárnoucí Žák, ale to bylo na dlouhou dobu vše. Hosté dobře bránili a vyráželi do brejků. Ty však dokázal vždy zneškodnit Vošmík. Až v desáté minutě přišla druhá naše branka a to z nohy Průchy. Jenže následně hosté během dvou minut dokázali vyrovnat na 2:2 a začínalo se nanovo. Do konce poločasu nás však do vedení poslal Hlava – 3:2.
Druhý poločas začali lépe hosté a v 18. minutě zaslouženě vyrovnali a za dalších pět minut již dokonce vedli. S tím se nechtěl smířit Hlava a pouhé dvě minuty nato dělovkou rozvlnil síť – 4:4. Již to vypadalo na dělbu bodů, když v 30. minutě prokázal svůj „zabijácký instinkt“ kanonýr Stolár a zajistil nám další důležité tři body.
Branky: Hlava 2, Žák, Průcha, Stolár – Hlůže 4.

Sestava: Vošmík – Žák ©, Jiránek, Stolár, Kejmar – Průcha, Chaloupka, Hlava, Hora

Ostatní výsledky z 2. hracího dne na OKkF.