REPORTÁŽE Z POSLEDNÍCH LEDNOVÝCH UTKÁNÍ B-TÝMU

Autor: , 6.2.2016

Pátý hrací den okresního přeboru čekal náš rezervní celek souboj se slánskou Spartou a následně se Sokolem Řevničov. Obě utkání jsme hráli ihned po sobě a obě měla úplně jiný průběh. Nakonec jsme si připsali 3 body za jedno vítězství a za jednu prohru. V našich barvách se objevili tři nové tváře – jmenovitě Fujdiar, Hlaváč a Trojan, více o nich v některé z příštích novinek.

AC Sparta Slaný – RSC Čechie Slaný 3:0 (1:0)
První utkání bylo pro nás to těžší. Jako vždy se potvrdilo, že vzájemná utkání se Spartou jsou vždy vyhrocená. A i první minuty utkání tomu napovídaly. Obě mužstva si vytvářela brankové příležitosti, ale ani jedno mužstvo je nedokázalo proměnit. Povedlo se to až Matyášovi ze Sparty a poslal tak svůj celek do vedení, které si Sparta udržela až do konce prvního poločasu. I druhá půlka měla stejný obraz hry, bohužel i podobný průběh. My jsme naše šance neproměňovali a Sparta ano. A tak si náš soupeř zaslouženě připsal 3 body za vítězství 3:0.

Sokol Řevničov – RSC Čechie Slaný 4:9 (2:6)
Druhé utkání bylo úplně o ničem jiném a hlavní důvod byl skvělý vstup do utkání. Již ve čtvrté minutě jsme vedli 0:4. Hosté následně dvěma zásahy snížili na 2:4, ale poslední minuta první půlky byla naše a my si připsali další dvě branky – 2:6. Ve dvacáté minutě domácí opět snížili, jenže o minutu později se prosadil Hlaváč a vrátil nám čtyřbrankové vedení. V té samé minutě domácí ještě naposled korigovali, ale po zbytek utkání jsme se radovali již jen my. Konečné skóre se zastavilo na cifře 4:9.
Branky: 3x Kvapil, 2x Fudiar, 2x Stolár, Žák, Hlaváč
Sestava: Vošmík – Žák ©, Dlugi, Kvapil, Jiránek – Hlaváč, Stolár, Fudiar, Trojan

Ostatní výsledky a průběžná tabulka zde: