REZERVA BOHUŽEL BODOVĚ NAPRÁZDNO…

Autor: , 12.2.2016

Šestý hrací den okresního přeboru nebyl pro naše barvy vůbec šťastný. Čekali nás dvě utkání, první proti rezervě MCE a následně rezerva FOBOZU. Bohužel ani jedno utkání jsme nezvládli, připsali si dvě porážky a dokonce si odnesli desítku v naší síti… Více v krátkých reportážích Jakuba Macáka.

MCE Slaný „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 5 : 2 (3 : 0)
I když jsme si řekli před utkáním, že nesmíme zaspat začátek, abychom nemuseli ihned dotahovat, stejně se nám to nepovedlo. Ve 2. minutě se prosadil domácí Snovický a poslal svůj tým do vedení. Ten samý hráč nás v 7. minutě potrestal znovu – 2:0. Do konce poločasu domácí přidali ještě třetí branku a protože z naší strany žádná nepřišla i přes některé šance, poločas jsme prohráli rozdílem tří branek.
V druhé půli nám dal šanci Zieber, když snížil na 3:1, jenže za minutu si domácí vzali tříbrankové vedení zpět. Ve 25. minutě se prosadil Stolár, ale do konce utkání zbývalo už jen 5 minut. A přesto že jsme si vypracovali několik příležitostí, bohužel jsme další branku nedali. To se však povedlo v poslední minutě domácím a tak stanovili konečné skóre na 5:2

FC Foboz Slaný „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 10 : 3 (4 : 2) 
Do druhého utkání jsme vstoupili úplně jinak a hned v první minutě šli do vedení zásluhou Mrštiny. Domácí však dokázali bleskově odpovědět a začínalo se nanovo. Běžela čtvrté minuta a do vedení nás poslal Zieber. Bohužel to bylo z naší strany vše. Do poločasu se trefovali už jen domácí a otočili výsledek ze stavu 1:2 na poločasový 4:2.
V druhém dějství pokračovalo představení domácích, kdy nás přehrávali a dávali branky do prázdné brány. Až za stavu 7:2 jsme se dokázali prosadit a byl to opět novic v našem dresu, Zieber. Ale to bylo vše z naší strany. Domácí přidali ještě tři branky a potupili nás desítkou v naší síti. Nutno dodat, že si vítězství zasloužili, jelikož nás přehráli.
Branky: 2x Zieber, Mrština

Sestava: Vošmík – Žák ©, Stolár, Hlaváč, Zieber, Hejkal, Mrština, Kudrna

Více o 6. hracím dnu zde.