REZERVA PO TŘECH VÝHRÁCH VEDE OKRESNÍ PŘEBOR

Autor: , 8.2.2018

Uplynulou sobotu pokračovala dalším hracím dnem nejvyšší okresní soutěž a našemu B-týmu se dařilo skvěle. Ve všech třech utkáních zvítězil a díky devíti bodům se posunul do čela tabulky kladenského okresního přeboru. Více info najdete níže.

27797801_10156102672241489_3004353163859314073_o

RSC Čechie Slaný „B“ – FC Foboz Slaný 5:4 (2:2)

Utkání se slánským Fobozem bylo ze všech tří zápasů nejtěžší. Soupeř šel hned v úvodu do vedení, ale to bylo na dlouhou dobu vše. Oboustranně urputný boj probíhal bez gólového efektu, prosadili se až hosté v 11.minutě a my prohrávali 0:2. Ještě do poločasu jsme však stačili srovnat, když se nejdříve gólově prosadil Stolár a vyrovnávací branku vsítil v poslední minutě prvního dějství Mrština. Druhý poločas však patřil především nám. V 18.minutě nás poslal do vedení Hrůnek a nedlouho poté zvýšil Kroutil na 4:2. Ve 25.minutě dával Tylšar na 5:2 a vše vypadalo na další jistou výhru. Dobře hrající Foboz se ovšem nevzdával a dvěma brankami snížil na rozdíl jednoho gólu. Poslední tři minuty to byly nervy, ale nakonec jsme jednogólovou výhru dokázali udržet a zvítězili 5:4.
Branky: Stolár, Mrština, Hrůnek, Kroutil, Tylšar – Kratina M. 2, Svítek, Beránek.
Rozhodčí: Kudrna, Stádník. 20 diváků.
Sestava: Moravec – Mrština (c), Kroutil, Kvasnica, Stolár, Hrůnek, Řehák, Tylšar

RSC Čechie Slaný „B“ – AC Sparta Slaný 6:1 (3:1)

Po vzájemném úvodním oťukávání jsme šli v 5.minutě do vedení Kroutilem, aby vzápětí zvýšil Moravec na 2:0. V osmé minutě vstřelil naši třetí branku Mrština, ale soupeř ještě do konce poločasu snížil. Naši převahu gólově vyjádřil v 19.minutě Řehák a my si výhru již pohlídali. Navíc jsme přidali ještě dvě pojistky, když se trefil nejprve Kroutil a v samotném závěru pak na konečných 6:1 pečetil Hrůnek.
Branky: Kroutil 2, Moravec, Mrština, Řehák, Hrůnek – Šubrt.
Rozhodčí: Gryc, Kudrna. 40 diváků.
Sestava: Dlouhý – Mrština (c), Kvasnica, Moravec, Kroutil, Řehák, Stolár, Hrůnek, Tylšar

RSC Čechie Slaný „B“ – FK Union Slaný 6:1 (5:1)

Hned v první minutě skóroval Řehák, aby pak v rozmezí 6.-10. minuty předvedl čistý hattrick kanonýr Kroutil. Soupeř sice korigoval, ale Mrština v závěru první půle stanovil poločasové skóre na 5:1 a defacto bylo rozhodnuto. V druhé půli hned v úvodu vstřelili další gól Řehák a pak už jsme si zaslouženou a jednoznačnou výhru zkušeně pohlídali.
Branky: Kroutil 3, Řehák 2, Mrština – Štěrba.
Rozhodčí: Stádník, Gryc. 60 diváků.
Sestava: Dlouhý – Mrština (c), Kvasnica, Moravec, Kroutil, Řehák, Stolár, Hrůnek, Tylšar

Další výsledky a tabulku okresního přeboru najdete zde.