VÍTĚZNÉ ZAKONČENÍ B-TÝMU S PACHUTÍ 4.MÍSTA 🤔

Autor: , 3.4.2019

V závěrečném hracím dni nejvyšší okresní soutěže odehrála naše rezerva poslední dvě utkání a pokusila se o atak medailových příček, což se jí málem podařilo. Vedla si totiž stoprocentně a v obou utkáních zvítězila, když nejprve otočila nepříznivý stav s AFK Rozdělov a poté jednoznačně přehrála kladenský SK Omask Kovo. Bohužel to však vzhledem k vývoji ostatních utkání nestačilo a protože slánský Foboz obě utkání vyhrál, skončil náš B-tým stejně jako áčko na 4.místě tabulky a získal tak nepopulární bramborovou medaili. Nic to však nemění na tom, že nás poslední kolo kladenského okresního přeboru potěšilo, tím spíš, když za nás nastoupili téměř samí veteráni včetně našich obou nejvyšších funkcionářů 😉 Ale o tom až v nějaké jiné novince. Níže najdete výsledky a krátké reporty.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a baskebalové hřiště

RSC Čechie Slaný „B“ – AFK Rozdělov 6 : 4 (3:4)

Hned v 1.minutě nás poslal Průcha do vedení, jenže soupeř po naší chybě brzy vyrovnal. V 6.minutě dával Bauer na 2:1 a vše vypadalo nadějně, neboť jsme byli lepší, ale bohužel přišla 10.minuta, kdy jsme si vybrali slabší chvilku a hosté nejen vyrovnali, ale výsledek otočili a my rázem prohrávali 2:3. Aby toho nebylo málo, ve 13. minutě jsme znovu inkasovali… Poslední slovo prvního dějství jsme však měli my a Průcha v závěrečných sekundách vstřelil veledůležitý gól do šatny, jímž korigoval na poločasových 3:4. V druhé půli jsme už soupeři prakticky nic nedovolili a Pflégr v naší bráně předváděl stejně jako i v první půli skvělé zákroky. Díky nim se hosté již gólově neprosadili a branky jsme naopak stříleli pouze my. Ve 20.minutě Mrština vyrovnal a o pět minut později nám vrátil vedení Bauer. Vedli jsme 5:4 a měli celou řadu tutovek, kdy jsme mohli definitivně rozhodnout. Bohužel jsme je neproměnili a o výsledek se tak strachovali až do samotného konce, kdy opět gólem do šatny pečetil naši výhru Průcha. Vyhráli jsme 6:4.
Branky: Průcha 3, Bauer 2, Mrština – Nachtigal 2, Kříž, Rössler.
Rozhodčí: Bázler, Hovorka. 50 diváků.
Sestava: Pflégr – Průcha (c), Chadima, Ježek, Bauer, Tylšar, Mrština, Šváb

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Omask Kovo Kladno 6:1 (3:0)

Kladenský Omask poslední hrací den těžce podcenil a ač patřil mezi nejlepší celky soutěže, v tomto utkání, kdy hrál druhý zápas za sebou, neměl proti našemu výběru sebemenší šanci. Po vzájemném oťukávání se ve 4.minutě trefil Průcha a my postupně přebírali inciativu. Ve 12.minutě zvýšil Tylšar na 2:0 a v poslední minutě vstřelil naši třetí branku Chadima. Druhá půle se nesla v obrazu prvního dějství, byli jsme lepší, soupeř nestačil a my navyšovali skóre. Dvakrát se trefil Bauer a dvě minuty před koncem se dokonce vydal na sólový únik gólman Pflégr, aby ho zakončil krásnou brankou na 6:0. Hosté pak v závěru už jen kosmeticky upravili výsledek na konečných 6:1.
Branky: Bauer 2, Průcha, Tylšar, Chadima, Pflégr – Hrdlička.
Rozhodčí: Hovorka, Bázler. 40 diváků.
Sestava: Pflégr – Průcha (c), Chadima, Ježek, Bauer, Tylšar, Žák, Šváb

Ostatní výsledky a konečná tabulka okresního přeboru je přímým linkem zde.