DALŠÍ PORÁŽKY C-TÝMU HO VRACÍ DO BOJE O ZÁCHRANU…

Autor: , 1.3.2010

Okresní soutěž I.třídy se blíží ke svému závěru a naše druhá rezerva, která se poslední únorovou sobotu představila ve dvou dalších zápasech, si opět zahrává… Znovu utrpěla dvě porážky, které ji sesunuly v tabulce o příčku níže a co je ještě horší, zespoda se jí na dostřel čtyř  bodů přiblížila rezerva kladenského Celticu… Z relativně klidné sezóny se tak opět stává boj o záchranu, který bude znovu těžký. Je fakt, že ze zápasu se suverénně vedoucím Dynamem Kladno se body nečekaly – přesto torzo naší sestavy dlouho drželo krok a prohra 1:3 není špatná, ale porážka 3:4 se slabým Hotelem Kladno v prvním utkání znamená velké komplikace. Omluvou není ani to, že C-tým nastoupil v nejposlepovanější sestavě letošní sezóny, kdy chyběli Kokeš, Mansfeld, Cimrman, Chvoj a kromě výborného mladého Kozáka z áčka, jenž však sám na vše nestačil, nás nemohl nikdo jiný z vyšších týmů posílit. Tabulku a další výsledky najdete ZDE, reportáže z utkání od Kuby Macáka čtěte níže.

RSC Čechie Slaný C – SK Hotel Kladno 3:4 (2:2)

První minuty utkání přinesly oboustranně opatrný futsal, který připomněl že spolu hrály týmy ze spodku tabulky. Až šestá minuta přinesla první brankovou příležitost. Hosté mohli jít do vedení, ale vracející se Šindler míč naposlední chvíli vykopl z brány. Bohužel o dvě minuty později jsme již pohrávali. Kozák ztratil míč před naší bránou a následná střela na vzdálenější tyč byla přesná – 0:1. Svoji chybu Kozák napravil záhy, kdy vystihl rozehrávku, míč si zpracoval na prsa a z první vystřelil přímo od víko – 1:1. Poté jsme předvedli další chybu, kdy jsme šli střídat při útoku hostí, Dlugi již nestačil pokrýt hráče a Kladno poslal opět do vedení – 1:2. O vyrovnání se postaral znovu Kozák, jenž svoji střelu propasíroval mezi tyč a brankáře – 2:2. Hned v úvodu druhého dějství jsme po zmatku před bránou inkasovali potřetí – 2:3. Vyrovnání mohlo přijít okamžitě, ale pokus Kozáka vyrazil brankář hostí a následnou dorážku Kuhn nasměroval přímo do brankáře. A tak  musel dotřetice opět vyrovnat Kozák. Tentokrát se prosadil snad z nulového úhlu z pravé strany rohu – 3:3. Do vedení nám mohl dostat Rosenberg, ale ani nadvakrát míč neprocpal přes brankáře, který v těchto fázích utkání několikrát Hotel fantasticky podržel. A tak přišel trest. Ševic trestuhodně neubránil svého hráče a ten sám před Zeleným mířil přesně – 3:4. Z další šance hosté navíc nastřelili tyč. Když potom Rosenberg v závěru netrefil v tutovce prázdnou bránu, utkání jsme prohráli a hodně si zkomplikovali situaci…

Sestava: Zelený – Ševic©, Šindler, Rosenberg, Kuhn, Dlugi, Kozák

Branky: 11., 14. a 26. Kozák


RSC Čechie Slaný C – Dynamo Kladno 1:3 (0:2)

I v druhém utkání jsem jako první prohrávali, když hosté skvěle zužitkovali roh – 0:1. Z trestného kopu mohl vyrovnat Kuhn, ale jeho pokus k tyči vyrazil brankář. Ve dvanácté minutě se ujala střela hostů zpoza vápna, jíž  Zelený viděl až v síti své branky – 0:2. Druhou půli začali aktivněji hosté. Nejdříve stříleli těsně vedle šibenici, poté Zelený další pokus vyrazil na roh a dotřetice si náš brankář poradil s brejkem dvou na jednoho. Až ve dvacáté minutě byl krátký na střelu z první, kdy naši obránci nepokryli nabíhajícího hráče – 0:3. Náš čestný úspěch přišel až v třiadvacáté minutě. Míč vybojovala dvojice Dlugi a Šindler, po odrazu se však dostal ke Kozákovi a ten z první pálil přesně – 1:3. Následně nastřeloval Kozák míč na zadní tyč, ale jeho záměr nikdo ze spoluhráčů nepochopil a tak balón skončil v zámezí. A když Kozákovu střelu do šibenice zneškodnil brankář, prohráli jsme i druhé utkání.

Sestava: Zelený – Ševic©, Šindler, Kuhn, Dlugi, Kozák

Branky: 23. Kozák