CÉČKO SE TŘEMI BODY

Autor: , 18.3.2010

V okresní soutěží I. třídy nastoupila naše posílená rezerva k předposlednímu hracímu dni a ze dvou zápasů nejdříve bohužel neudržela vedení proti Slavoji Kladni a následně si s chutí zastřílela do branky Slatiny. Přinášíme reportáže Kuby Macáka, v tabulce jsme na 10. místě, pro jistou záchranu stačí uhrát remízu v posledním kole s rezervou Celticu Kladno nebo porazit druhého soupeře, kterým bude 1.FK Kročehlavy.

RSC Čechie Slaný „C“ – 1.FC Slavoj Kladno  2:4 (1:1)

První minuty se nesly v duchu nepřesností na obou stranách. Jediný světlý moment přišel v šesté minutě, kdy se od postranní čáry prosadil přesnou střelou Štěrba a poslal nás do vedení. Ale i nadále pokračoval koncert chyb, pořádně se začalo hrát až v minutě dvanácté, kdy nejdříve Kozákova tečovaná střela směřovala k tyči, ale hostující brankář ji vyrazil a záhy, bohužel pro nás, přišlo vyrovnání. Střelou na bližší tyč se prosadil jeden z hostů. Do poločasu se nám však podařilo vstřelit druhý gól, po rohu se tvrdou střelou prosadil Kozák. Ale druhý poločas jsme vůbec nezvládli. Hned v úvodu se hosté prosadili po rohu, další akci ukončil svým zákrokem Zelený, ale nakonec jsme prohrávali, když po špatné komunikaci při rozehrání autu hosté zakončovali do prázdné brány. V poslední minutě se hosté ještě prosadili přes celé hřiště do prázdné brány.

Sestava: Zelený – Šindler©, Cimrman, Kozák, Štěrba, Chvoj, Dlugi, Kokeš, Rosenberg

Branky: 6. Štěrba, 13. Kozák


RSC Čechie Slaný „C“ – SK Slatina  9:0 (5:0)

Zápas byl prakticky rozhodnut ve druhé minutě, během které se třikrát prosadil Cimrman a dal utkání jasný směr, kterým se bude ubírat. Následně se mohl prosadit Šindler, jeho pokus se jen otřel o tyč. A tak další branku přidal Štěrba, který si nejdříve vybojoval míč a následně i zakončil. O tři minuty později to bylo už 5:0, to se prosadil Kokeš střelou k bližší tyči. Na konci poločasu mohl další dvě branky přidal Kozák, ale pokaždé sám za zadní tyči trefil jen brankáře. Druhý poločas začal šancí hostí, kdy postupovali tři na jediného našeho obránce, ale dobře se vrátil Štěrba a míč odkopl. Poté Kozák připravil příležitost Štěrbovi, ale ten z metru netrefil bránu. O navýšení skóre se tak zasloužil dvěma přesnými zásahy k tyčím až Kozák. Vedení nás ukolébalo a tak jsme nabídli hostům možnost samostatného nájezdu na Kudrnu, ten si ale s touto příležitostí poradil. Poté svůj třetí gól přidal Kozák, jenž obešel protihráče u postranní čáry a poté téměř z nulového úhlu mířil přesně na zadní tyč. Utkání ukončil devátou brankou Cimrman, jenž využil vysunutí od Kozáka.

Sestava: Kudrna – Šindler©, Cimrman, Kozák, Štěrba, Chvoj, Dlugi, Kokeš, Rosenberg

Branky: 2.,2.,2. a 29. Cimrman, 8. Štěrba, 11. Kokeš, 20., 21. a 28. Kozák