CÉČKO KONČÍ DESÁTÉ

Autor: , 2.4.2010

V předposledním duelu své soutěže si náš posílený „C“ tým, do jehož dresu se po vleklých zdravotních problémech vrátil velezkušený Tomeš,  zajistil záchranu vítězstvím nad Kročehlavy a tak si v posledním zápase s rezervou kladenského Celticu mohl dovolit i prohrát, což se také stalo. Celkově jsme v tabulce Okresní soutěže skončili s 22 body na desátém místě, které nám zaručuje setrvání v této soutěži i pro příští sezónu. Cíl byl tedy splněn.

1. FK Kročehlavy – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 0:6 (0:1)

V první příležitosti se objevili domácí, ale Zelený jejich pokus vyrazil a následná dorážka směřovala vedle. Naši odpověď zrežírovala dvojice Mrština – Kozák, kteří si mezi sebou několikrát vyměnili míč, ale zakončujícího Mrštinu vychytal domácí brankář, vyražený balón chtěl dorazit do sítě Cimrman, ale jeho pokus skončil vedle. Po autu se mohl prosadit Chvoj, ale jeho pokus skončil jen na tyči. První branka přišla až v minutě třinácté, kdy Mrština vybojoval míč na půlce, udělal pár kroků vpřed a přesně vystřelil. 0:1. Domácí dostali těsně před koncem poločasu možnost vyrovnání, ale z 10m. kopu mířili jen na břevno. Úvod druhého poločasu se nám náramně povedl, nejdříve se trefil Kudrna a následně Kozák. 0:3. Čtvrtý gól připravil po dlouhém výhozu Cimrman a pro Mrštinu, již nebyl problém skórovat. 0:4. Poslední dvě minuty poločasu přinesly další dvě branky, nejdříve Rosenberg našel volného Kudrnu a ten nezaváhal, 0:5, a jako poslední se mezi střelce zapsal Cimrman, když před brankářem tečoval střelu. 0:6.

Sestava: Zelený – Tomeš, Chvoj, Rosenberg, Šindler(c), Mrština, Kudrna, Kozák, Cimrman

Branky: 13. a  22.Mrština, 16. a 28. Kudrna, 18. Kozák, 30. Cimrman


AFC CELTIC Kladno „B“ – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 4:1 (1:0)

Do utkání jsme vstoupili aktivně, Dlugiho střelu zastavil domácí brankář, Kudrnův lob přešel vyběhnutého brankáře i břevno, další Kudrnův pokus skončil mimo, byť před ním zívala prázdná brána, Kozák nastřelil tyč, a když Kudrna nedal ani 10m. kop, začal hrát Celtic. Od první pohromy nás zachránil Kudrna, když vykopával míč z brány, ale těsně před poločasem jsme již prohrávali, když domácí využili dlouhého výhozu a rychlého zakončení. 1:0. V druhé půli se nám povedlo ještě vyrovnat poté, co kombinaci po ose Kozina-Chvoj-Mrština zakončil posledně jmenovaný. 1:1. Poté hrál už jen Celtic. Nejdříve se Zelený nechal obejít a dovolil domácím zakončit do prázdné brány. 2:1. Třetí branku jsme dostali při power-play, 3:1, a čtvrtý a poslední gól dal domácí brankář, jenž míč po zisku vyvezl a ještě přesně zakončil. 4:1.

Sestava: Zelený – Tomeš (c), Chvoj, Rosenberg, Dlugi, Mrština, Kudrna, Kozák, Cimrman

Branky: 19. Mrština