REZERVY BEZ BODU

Autor: , 21.11.2010

O víkendových bojích se našim rezervám nepodařilo uhrát ani jeden bod, déčko si dokonce odvezlo ze Stochova osm banánů ze zápasu s Novým Strašecím. Jediným světlejším momentem je tak velice dobrý výkon mladého debutujícího brankáře Tesárka v déčku.

SK Slatina – RSC Čechie Slaný „C“  4:1 (1:0)

První šance si vytvořila dvojice Koníček – Dlugi, když nejdříve prvně jmenovaný si narazil s Dlugim a pálil do brankáře. Z následného rohu to zkoušel Dlugi, ale i s jeho pokusem si poradil domácí brankář. V minutě šesté přišla i první branka, ale v náš neprospěch, Cílek vyrazil pokus domácích před sebe, kde jsme nebyly schopni míč odkopnout a umožnili domácím dorážku na kterou byl již Cílek krátký – 1:0. Tyč na naší brance zazněla po rohu, kdy se přímou střelou nechal zaskočit Cílek. A ještě do poločasu se předvedl Cílek, to když zastavil míč přímo na brankové čáře.

Hned v úvodu druhé půle vyprodukoval Žák chybu a umožnil samostatný nájezd na Cílka a tuto možnost domácí také využili. O snížení se pokusil Rosenberg, ale jeho pokus vyrazil brankář. S další střelou následně přispěchal Dlugi, na místě byl opět brankář a následná dorážka skončila na tyči. Poté tyč orazítkoval i Rosenberg. Snížit se nám povedlo až v šestadvacáté minutě. Do zahrání rohového kopu se zapojil i Cílek, který přesným pasem našel kapitána Ševice, jenž nekompromisně prostřelil domácího brankáře. Vyrovnání mohlo přijít minutu před koncem, ale Cílek z 10m. kopu trefil jen brankáře, od kterého vznikl brejk domácích a třetí jejich branka. A domácí do konce stihli ještě čtvrtou branku, Rosenberg ztratil jako poslední a domácí útočník doslova vymáchal Cílka v brankovišti.

Sestava: Cílek – Ševic©, Žák, Tomeš, Koníček, Rosenberg, Dlugi, Šlajchrt, Kokeš

Branky: 26. Ševic


SK Hotel Kladno – RSC Čechie Slaný „C“  5:2 (2:0)

Hned v úvodu nás zachránil kapitán Ševic, když na brankové čáře zamezil míči v dalším letu. V další šanci Cílek krotil balón, jako horký brambor, ale nakonec ukrotil. Do poločasu jsem však dvakrát inkasovali. První branka přišla po tečované střele a druhá po chybě při power-play, kdy se balón proletěl přes celé hřiště.

V sedmnácté minutě snížil Šlajchrt, jehož střela bodlem se ujala. Vyrovnat se povedlo Tomešovi, který dorážel po střele Koníčka. A mohl to být opět Tomeš, kdo nás mohl poslat do vedení, ale jeho střelu k tyči zneškodnil domácí brankář. A to bohužel bylo z naší strany vše, od té doby se prosazovali už jen domácí. Třetí branka propadla Cílkovi pod rukou, čtvrtá padla pro brejku a střele k tyči a poslední opět při chybě při power-play.

Sestava: Cílek – Ševic©, Žák, Tomeš, Koníček, Rosenberg, Dlugi, Šlajchrt, Kokeš

Branky: 17. Šlajchrt, 19. Tomeš


FC Krakovec – RSC Čechie Slaný „D“ 1:0 (0:0)

V prvním poločase tohoto zápasu jsme byli lepším mužstvem, nicméně Koníček trefil ve své šanci obránce soupeře, Čabla nedokázal dorazit balón, jenž gólmanovi vypadl z ruky, a Kalíkovu přesnou střelu z voleje k tyči zázračně vyrazil hostující brankář. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, velice dobře se několikrát ukázal i mladý Tesárek v naší brance. Utkání nakonec rozhodla branka po tvrdé střele nepokrytého obránce. V závěru jsme zkoušeli i hru bez gólmana, nicméně k vyrovnání nevedla.

FK Nové Strašecí – RSC Čechie Slaný „D“ 8:0 (6:0)

První gól přišel již v první minutě, do pěti minut to bylo již o tři branky a bylo prakticky po zápase. Rychlá hra soupeře vedla častokrát k dezorientaci naší obrany a nebýt mnoha skvělých zákroků Tesárka, mohl být již po poločase účet naší branky dvouciferný. Po poločase začal náš soupeř zvolňovat, dostali jsme se také do několika slibných situací, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit v čestný úspěch. Kaňkou tohoto utkání jsou žluté karty pro Koníčka za zesměšňování soupeře, k čemuž vážně nebyl důvod vzhledem k jeho herní převaze, a pro Dragouna za řeči směrem k rozhodčímu.

Sestava „D“: Tesárek– Čabla ©, Dragoun, Folda, Chvoj, Kalík, Koníček, Liška