CÉČKO 6 BODŮ

Autor: , 18.12.2010

Naše druhá rezerva posílená o Kozáka z áčka si připsala plný počet bodů. Hvězdou dne byl ovšem kanonýr Kuhn, který vstřelil čtyři góly ze sedmi. Již nyní máme po devíti zápasech 19 bodů, přičemž loni jsme měli na konci soutěže bodů 23, a blížíme se tak k předsezónímu cíli v podobě klidné záchrany. Průběh zápasů vám přiblíží referáty Kuby Macáka níže.

RSC Čechie Slaný „C“ – AFC Rapid Páleček 4:3(1:1)

Ve druhé minutě přišla první šance zápasu. Kozák prověřil pozornost hostujícího brankáře, ten se však nenechal zaskočit a vyrazil balón na roh. Z něj zakončoval Tomeš, ale i s touto střelou si brankář poradil. Následovala série zahozených šancí, nejdříve Kokeš netrefil míč před prázdnou bránou, kdy ho ideálně našel Koníček, poté pálil to tyče Kozák. I hosté nastřelili tyč a dorážku vyrazil Kokeš na brankové čáře. Po další šanci zase zazvonilo břevno naší brány. Až v osmé minutě přišla první branka, Rosenberg rozehrál roh před bránu, kde si balón do sítě srazil jeden z hostů. Po dlouhém výhozu Zeleného sklepl Kozák míč pro Koníčka, ale ten pálil jen do brankáře. Pak zase zněly tyče – nejdříve naší střele a následně i po té hostí. Pálečku se však podařilo vyrovnat, když prošla do brány střela na vzdálenější tyč.

Ve druhém poločasu se hosté dostali i do vedení poté, co vyraženou střelu od Zeleného do sítě dorazil nepokrytý hráč. To samé se ale podařilo i nám. Kokešovu střelu z trestného kopu brankář jen vyrazil a Kuhn míč uklidil za jeho záda a byl to zase Kuhn, jenž nás poslal do vedení, prošel středem hřiště a zavěsil. Klid do našich řad přinesl Koníček, jenž další dorážkou zvýšil náš náskok. Ten jsme si však nepohlídali. A pustilo hosty do brejku, který využili a snížili na konečných 4:3.

Sestava: Zelený – Tomeš©, Čabla, Koníček, Kuhn, Kozák, Rosenberg, Kokeš

Branky: 8. Rosenberg, 18. a 21. Kuhn, 22. Koníček


RSC Čechie Slaný „C“ – 1.DFK Slaný 3:2(2:2)

I ve druhém zápase zářila hvězda jménem Kunh. Na začátku zcela sám prošel středem a nekompromisně zakončil – 1:0. Tomeš následně našel lobem opět Kuhna, ale tentokrát trefil jen tyč, dorážku nasměroval Rosenberg nad. DFK poté vyrovnalo povedenou kombinací, kdy nás zcela vyšachovali. V té samé minutě jsme si vedení vzali zpět, po rohovém kopu se prosadil Kozák. Ve třinácté minutě nás podržel Zelený, jenž si poradil s brejkem dvou na jednoho. Hosté však stejně vyrovnali z dalšího brejku.

Druhá půle znamenala práci pro Zeleného, ale ten si se střelami hostí dokázal poradit. Byl to střelec kola, který nás poslal do vedení. Kokeš vybojoval balón na půlce a poslal ho Kozákovi, který našel na zadní tyč Kuhna, jenž ve skluzu vsítil rozhodující branku. Do zbytku utkání při nás stálo štěstí, když Zelený zneškodnil samostatný nájezd na něj, poté zaznělo břevno naší brány a dorážku vyrazil Zelený. V poslední minutě mohl rozhodnout Kozák, ale z poloviny hřiště trefil jen tyč prázdné brány. A v posledních sekundách byl Zelený již překonán, ale na brankové čáře míč zastavil jeden z hostů a tím nám pomohl ke třem bodům.

Sestava: Zelený – Tomeš©, Čabla, Koníček, Kuhn, Kozák, Rosenberg, Kokeš

Branky: 3. a 26. Kuhn, 9. Kozák