CÉČKO TŘI BODY

Autor: , 13.3.2011

Naše druhá rezerva si i bez posil z áčka poradila s posledním Rapidem Páleček, následně však nestačila na céčko 1. DFK Slaný. Premiéru si odbyl mladý útočník Folda. Níže vám přinášíme stručné shrnutí Kuby Macáka, tabulku, ve které jsme po dvaceti zápasech pátí, najdete zde.

AFC Rapid Páleček – RSC Čechie Slaný „C“ 3:5 (2:2)

Utkání sotva začalo a my se už mohli radovat z branky, když se prosadil Rosenberg. Dvojbrankové vedení mohl zařídit Kuhn, ale sám před brankářem pálil pouze do něj, a tak přišel trest v podobě vyrovnání. Koníček se nevrátil se svým hráčem a ten nikým neobtěžován překonal Zeleného. Do vedení nám mohl opětovně poslat Holub, ale jeho pokus skončil jen na břevně. A když se neprosadil ani zkušený hráč Tomeš, byli to domácí, kdo se radoval z gólu. Do poločasu se nám ale povedlo vyrovnat, když Holub uklidil do brány povedenou přihrávku od Koníčka.

I druhý poločas jsme hráli aktivně, ale Hartman netrefil míč před odkrytou bránou. Prosadil se však druhý junior Koníček, který si počkal na zadní tyči na přihrávku. Jenže z vedení jsme se neradovali dlouho, po povedené akci domácích bylo vyrovnáno. Ale za minutu se konečně prosadil i Hartman, který sám před brankářem nezaváhal. A za pár minut přidal i druhou uklidňující branku, kdy hlavou usměrnil výhoz Zeleného. V poslední minutě ještě Kuhn nastřelil tyč.

Sestava: Zelený – Ševic©, Holub, Tomeš, Rosenberg, Kuhn, Hartman, Koníček, Folda

Branky: 1. Rosenberg, 11. Holub, 16. Koníček, 24. a 29. Hartman

1. DFK Slaný „C“ –  RSC Čechie Slaný „C“ 5:1 (3:0)

Druhé utkání jsme začali katastroficky, již v sedmé minutě jsme prohrávali 0:3 poté, co jsme vůbec nestíhali rychlé akce domácích, zbytečně jsme ztráceli míče a vůbec se nevraceli do obrany. A tak jsme první poločas zaslouženě prohráli.

Ve druhém poločase jsme přidali a byli domácím i vyrovnaným soupeřem. Dokonce se nám povedlo i snížit zásluhou Hartmana. Ale místo toho abychom se do soupeře ještě více zakousli a zkusili přidat další branky, udělali jsme další chybu v obraně a domácí ji potrestali čtvrtou brankou. Následně Koníček trefil spojnici břevna a tyče. Když jsme následně zahodili několik slibných šancí, bylo jasné že, body si v tomto utkání neodneseme. Na závěr jsme ještě dostali pátou branku.

Sestava: Zelený – Ševic©, Holub, Tomeš, Rosenberg, Kuhn, Hartman, Koníček, Folda

Branky: 23. Hartman