Céčko se třemi body

Autor: , 19.11.2012

V druhém kole okresní soutěže II. třídy se náš třetí tým utkal se dvěma soupeři a to 1. FC horní Bezděkov a Ceresit Hvězda Kladno.

V prvním utkání se mezi tyčemi opět objevil veterán Šváb, který pár řádky obohatil naše stránky.

RSC Čechie Slaný – 1. FC Horní Bezděkov 2:0 (1:0)

V bojovném a vyrovnaném utkání jsme nakonec dokázali šťastně zvítězit. Soupeř měl sice více ze hry, především v druhé půli, ale v koncovce byl bezzubý, navíc méně technicky vybavený. Nejdříve naši tutovku spáli Macák, ale pak po akci Kubík – Koníček posledně jmenovaný dával za záda brankáře – 1:0. Zatí

m co my se po odstřelování svatyně marně pokoušeli prosadit, hrozil soupeř z brejků a měl několik slibných závarů, které však s přehledem vyřešil Šváb v naší brance. V druhé půli nás soupeř svíral a my mohli vděčit pouze nešikovnosti jeho hráčů, že jsme neinkasovali. Koníček sice trefil tyčku, ale to bylo za celých prvních deset minut z naší strany prakticky vše. Až v závěru vnesl klid do našich řad Kubík a my si vedení již pohlídali. Vyhráli jsme 2:0.

Sestava: Šváb – Ševic (c), Tomeš, Rosenberg, Koníček, Kubík, Macák

Branky: Koníček, Kubík

 

V druhém utkání se do brány postali mladý Chromický, který však po 15 minutách musel ze hriště, když obdržel čevenou kartu.

Ceresit Hvězda Kladno – R.S.C. Čechie Slaný “C” 7 : 3 (3 : 2)
Branky: Skalník 5, Macháček, Hadrávek – Koníček 2, Kubík.
Rozhodčí: Laštovička, Pavlík. ČK: Chromický (Čechie “C”)

Tabulka OS II. třídy je k nahlédnutí zde.