MLADÍCI VYSTŘÍLELI CÉČKU PRVNÍ TŘI BODY

Autor: , 21.11.2013

V druhém hracím dnu okresní soutěže II.třídy se náš druhý rezervní celek musel obejít bez své legendy v brance, prezidenta klubu Svatopluka Švába, jehož do utkání nepustily pracovní povinnosti, avšak k utkání dorazil naopak druhý muž klubu – Ing. Jakub Macák, jenž byl připravený pomoci svojí zkušeností k prvním bodům v soutěži, což se nakonec i povedlo.

European Transport Slaný – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 0 : 2 (0 : 0)

Branky: Polakovič, Girga

První utkání jsme odehráli proti ET Slaný. Naše defenzivní pojetí zápasu nám přineslo ovoce, když jsme po brankách mladíků Polakoviče a Girgy získali první vítězství. Utkání bylo z naší strany zvládnuto skvěle, když celou obranu velmi dobře dirigoval Tomeš a ta během celého utkání dovolila jen pár střel na Zeleného, který si však s nimi poradil a mohl si připsat po dlouhé době čisté konto.

 

Sokol Řevničov – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 7 : 0 (3 : 0)

Naše druhé utkání mělo naordinovanou stejnou taktiku, bohužel proti lépe technicky vybavenému soupeři jsme se těžko prosazovali. A když se k tomu přičtou nevynucené chyby v našich zadních řadách, bylo jasné, že prohra byla zasloužená. Jen škoda, že jsme inkasovali tolikrát a nedokázali vstřelit alespoň jednu branku…

Sestava: Zelený – Tomeš, Ševic, Kalík, Rosenberg, Kokeš, Šlajchrt, Girga, Polakovič, Macák

Více o druhém kole OS. II třídy zde, včetně tabulky: