CÉČKO POUZE S JEDNÍM BODEM

Autor: , 11.12.2013

Minulý víkend pokračovala další kolem okresní soutěž II.třídy a ve dvou dalších zápasech nastoupil náš C-tým. Příliš se mu nevedlo, získal pouhý bod. Více v reportážích níže.

RSC Čechie Slaný „C“ – AFK Rozdělov 0 : 4 (0:1)

Před zápasem, ve kterém se v dresu Čechie poprvé představila nová tvář – Radek Svatonský, byla stanovena silně defenzivní taktika. Chtěli jsme si na soupeře počkat až hluboko na naší polovině, zahustit prostor a vyrážet k brejkům. Taktika však vycházela bohužel jen napůl, neboť díky nepřesnostem po získání míče jsme se do žádného nebezpečného brejku nedostali. Navíc jsme v poslední minutě první půle inkasovali.

I po přestávce jsme chtěli hrát se stejnou taktikou jako v prvním poločase. Nezachytili jsme však hned první útočnou akci soupeře po rozehrání a bylo po zápase. Snaha o zkorigování výsledku už byla marná a otevření hry přineslo jen další branky v naší síti.

 

RSC Čechie Slaný „C“ – Ceresit Hvězda Kladno 2 : 2 (1:2)

Branky : 8´ Tomeš – 1:2, 30´Rosenberg – 2:2

Ve druhém zápase jsme se rozhodli hrát otevřenější partii než proti Rozdělovu. Výsledkem byly od prvních minut šance na obou stranách a bohužel větší šikovnost soupeře v zakončení. Proto jsme už po šesti minutách prohrávali o dva góly. To nás donutilo změnit definitivně styl hry a začali jsme hrát mnohem aktivněji. Kontaktní gól vstřelil Tomeš, když si vzal na půlce míč, udělal pár kroků k bráně a i když jeho střelu pravačkou.brankář soupeře tečoval, míč se do branky dostal. Zbytek zápasu přinesl náš tlak, zahazování šanci, brejky soupeře do otevřené obrany a skvělé zákroky našeho brankáře.

Nakonec jsme se zaslouženě dočkali aspoň jednoho bodu, když tvrdě hrající soupeř udělal v poslední minutě čtvrtý akumulovaný faul, Svatonský z DP málem přerazil břevno a odražený míč dopravil do prázdné branky Rosenberg.

 

RSC Čechie Slaný „C“ : Zelený – Rosenberg, Ševic©, Kvasnica, Svatonský – Šlajchrt, Polakovič, Tomeš, Girga

Oba dosažené výsledky poměrně přesně odrážejí to, co se na hřišti dělo. Rozdělov byl jasně lepší a dělba bodů s Ceresit Hvězdou Kladno byla spravedlivým vyjádřením (ne)schopností obou týmů. V dosavadním průběhu soutěže je varující skutečnost, že jsme v šesti zápasech dokázali dát pouze pět gólů.

Více info o okresní soutěži II.třídy, další výsledky a tabulka je k vidění zde: