CÉČKO BEZ BODŮ I VSTŘELENÉ BRANKY…

Autor: , 27.2.2014

K dalším dvěma zápasům nastoupili minulý týden hráči našeho C-týmu, jemuž kvůli hojným absencím museli vypomáhat i tři hráči z naší U-16. A bohužel se nedařilo nejen bodově, ale ani střelecky… Oba nedělní soupeři byli před nedělními zápasy našimi sousedy v tabulce. Patřilo jim deváté a jedenácté místo tabulky, my jsme byli desátí. Daly se tedy očekávat vyrovnané zápasy. Jenže realita byla poněkud jiná …

RSC Čechie Slaný „C“ – 1. FC Horní Bezděkov 0 : 3 (0:1)

V zápase proti Hornímu Bezděkovu se představil v dresu C- týmu poprvé mladý Marek Vaňha a je třeba říci, že jeho sympatický výkon v obou zápasech byl asi tím nejlepším, co celý hrací den z našeho pohledu přinesl.

Duel od počátku naplňoval předpoklady o vyrovnanosti a oba týmy si dokázaly vypracovat dost šancí. Při pohledu na celkové dosavadní skóre našeho týmu je asi zbytečné dodávat, že je proměňoval jen jeden tým. I když první gól dal náš hráč, bohužel do vlastní branky. S ohledem k jeho pokročilému věku zde nebudeme tohoto kapitána našeho týmu jmenovat. Ve druhém poločase jsme dokázali získat převahu a vynutit si celou řadu soupeřových faulů. Gól jsme však nebyli schopni vstřelit. Nepodařilo se to ani po vypršení času Vaňhovi, který tak nepotrestal čtvrtý akumulovaný faul soupeře. Po zásluze jsme tak prohráli s jedním z nejslabších týmů, na které jsme letos narazili.

RSC Čechie Slaný „C“ – FC Hornets Buštěhrad 0 : 7 (0:5)

O druhém zápase se nemá smysl vůbec podrobněji rozepisovat. Uveďme snad jen to, že v 8. minutě byl stav utkání již 0:4. Hrál se sice opět vyrovnaný zápas, ale šest ze sedmi gólů jsme soupeři až ostudným způsobem věnovali a sami bychom zjevně nedali branku ani kdyby zápas trval tři dny. Svým dílkem k této futsalové apokalypse přispěl asi každý z hráčů a adresní tentokrát nebudeme.

 

Nedělní zápasy opět jasně ukázaly, proč nejsme schopni hrát v první polovině tabulky. Jen 17 vstřelených branek v 15-ti zápasech je jednoznačně nejméně z celé soutěže. 11 z nich jsme pak dali v zápasech, kdy v 5-ti zápasech, kdy týmu pomáhal kapitán áčka Průcha. Ve zbylých 10-ti zápasech jsme dali slovy ŠEST gólů. Když pak dnes chyběli i nejlepší střelec týmu Šlajchrt a na poslední chvíli onemocnivší univerzál Rosenberg, byl základní kámen k dnešním výsledkům položen.

RSC Čechie Slaný : Zelený – Tomeš, Patč, Ševic© – Kvasnica, Girga, Moravec, Vaňha

Více info, další výsledky a tabulka, kde jsme na 11. místě, najdete zde