CÉČKO PROHRÁLO V NADSTAVBOVÉ ČÁSTI A JE DVANÁCTÉ

Autor: , 23.3.2014

Posledními dvěma zápasy v letošní sezóně se ve stochovské hale představil náš C-tým, když se v zápase o umístění utkal s celkem 1.FC Horní Bezděkov. Kromě postu brankáře, když při absenci všech našich gólmanů musel do brány veterán Šváb, jsme byli víceméně kompletní, přesto jsme umřeli na střeleckou nemohoucnost a když se k tomu přidala i notná dávka smůly, odešli jsme dvakrát poraženi a skončili dvanáctí.

1.FC Horní Bezděkov – RSC Čechie Slaný „C“ 3:1 (1:0)

První půle byla oboustranně vyrovnaná bez většího množství šancí, když ojedinělé možnosti spolehlivě likvidovali oba brankáři. Ke konci prvního dějství se však naše čtyřka při bránění špatně domluvila a útočník soupeře dostal přihrávku jak na stříbrném podnose. V druhé půli jsme sice dokázali na začátku vyrovnat, když se z trestného kopu trefil Kvasnica, ale pár minut poté jsme po další chybě inkasovali. A když pak ani Tomeš neproměnil desetimetrový kop, ztrestal nás soupeř třetí brankou, kdy nás přečíslil po Girgově ztrátě míče v útočné fázi. Naše další ojedinělé šance k brance nevedli a tak jsme prohráli 3:1.

Branka: Kvasnica

RSC Čechie Slaný „C“ – 1.FC Horní Bezděkov 1:6 (1:2)

Ač tomu konečný výsledek neodpovídá, v druhém utkání jsme hráli o hodně lépe, jenže tak koncovka.. A zatímco soupeři vycházelo snad všechno, nám vůbec nic… Když v úvodu vstřelil po krásné akci Vaňhy náš první gól Šlajchrt, asi by nikdo nečekal, že je to naše poslední branka v utkání. Soupeř dokázal téměř obratem krásnou střelou do šibenice vyrovnat a po naší zbytečné a školácké chybě v obraně šel do vedení. My měli následně fůru šanci na vyrovnání, ale byla to marnost, navíc Patč neproměnil nařízený desetimetrový kop. V druhé půli jsme zaspali úvod, soupeř brzy skóroval a poté, mocně povzbuzován desítkami svých fanoušků na tribuně, nám nasázel několik dalších branek, vesměs do horních rohů a většinou z brejků po našem marném dobývání soupeřovy svatyně. Poslední pětiminutovka sice patřila spíše nám, ale opět to prokleté zahazování šancí… Prohra 1:6 je zbytečně krutá, ale když se nedávájí branky, je to těžké..

Branka: Šlajchrt

 

Sestava: Šváb – Svatonský, Patč, Šlajchrt©, Kvasnica, Rosenberg, Vaňha. Girga