DOROSTENCI MĚŘILI SÍLY S NAŠÍ DRUHOU REZERVOU

Autor: , 12.12.2014

Náš mladší a starší dorost od října pravidelně trénuje a pečlivě se připravuje na druholigové turnaje příštího roku. Kromě tradičních úterních tréninků již sehrál i přátelské utkání s celkem mužů Jafra Slaný (okresní soutěž II.třídy), ve kterém zvítězil, a tak si v půli listopadu a teď na začátek prosince domluvil další přátelská utkání s muži naší druhé rezervy, tj. RSC Čechie Slaný C.

Zatímco v prvním listopadovém měření sil nastoupilo to nejlepší, co náš dorost momentálně má (Rezek, Krym, Girga ad.), v druhém utkání dostali prostor i noví mladší hráči, kteří hrají teprve první sezónu. Oba zápasy dle toho také vypadaly. V prvním utkání byla hra velmi vyrovnaná, ale zkušenost dospělého celku s ostřílenými matadory nakonec slavila úspěch: RSC Čechie Slaný C – dorost RSC Čechie Slaný 8:7 (5:3). Druhý přátelský zápas však byl hrou kočkou s myší, když za naší rezervu nastoupilo i několik hráčů B-týmu a takto posílený C-tým nad mladším dorostem drtivě zvítězil: RSC Čechie Slaný C – dorost RSC Čechie Slaný 11:2 (6:1).
Našim mladíkům určitě oba přátelské zápasy pomohly a prospěly – uvidíme, jak si povedou v příštím roce v mistrovských soutěžích.