C-TÝM UHRÁL V TŘETÍM HRACÍM DNU ČTYŘI BODY

Autor: , 11.12.2015

Naše druhá rezerva se v neděli 6.12. utkala ve stochovské hale s dalšími dvěma soupeři okresního přeboru II.třídy a nevedla si vůbec špatně, když nejdříve porazila silný Rakovník a poté smolně remizovala s FK Kačice. Zisk čtyř bodů je určitě úspěchem.

TJ FC Kings Rakovník – RSC Čechie Slaný „C“ 0 : 1 (0 : 0)

V prvním utkání byl naším soupeřem přední tým tabulky, ex-účastník krajského přeboru, kdysi známý tým rakovnických Kings, který se po letech opět vrátil do soutěží. Jedinou branku zajímavého, napínavého a pro nás velmi náročného utkání vstřelil v 18.minutě dorostenec Girga a rozhodl tak o našem nejtěsnějším možném vítězství.
Branka: Girga.
Rozhodčí: Stádník, Hovorka. ŽK: Bechner (Rakovník). 80 diváků.

FK Kačice – RSC Čechie Slaný „C“ 2 : 2 (0 : 2)

Tradiční soupeř z Kačice neměl být určitě takovou překážkou jako předchozí soupeř, ale hráli jsme oba zápasy hned po sobě a na utkání to v závěru bylo znát. Hned v úvodu jsme šli do vedení po trefě Kuhna a když těsně před koncem první půle zvyšoval Dlugi na 2:0 pro nás, vypadal další vývoj velmi nadějně. Bohužel jsme hned po přestávce inkasovali, ale přesto jsme stále drželi těsné vedení. O něj jsme přišli hloupou a lacinou brankou tři minuty před koncem utkání a brali ze zápasu „pouze“ bod za remízu 2:2.
Branky: Navrátil, Šach – Kuhn, Dlugi.
Rozhodčí: Kalík, Bázler. ŽK: Moronga (Kačice). 120 diváků.

Sestava: Pflégr – Šlajchrt ©,, Tomeš, Rosenberg, Patč, Dlugi, Girga, Kuhn

Výsledky další zápasů a tabulka okresní soutěže II.třídy, kde jsme na 13.místě najdete zde.