C-TÝM KONEČNĚ BODOVAL NA PLNO A ZÍSKAL DVĚ VÝHRY

Autor: , 21.1.2017

Po dlouhé době se v dobrém světle konečně ukázala také naše druhá rezerva. V prosinci v posledním loňském kole okresní soutěže II.třídy C-tým opět fatálně propadl a dvakrát vysoko prohrál, což mělo za následky určité změny v jeho vedení a týmu se ujal nový hrající trenér Marek Kuhn, jehož práce nyní přinesla svoje ovoce a druhá rezerva ve stochovské hale dvakrát zvítězila. Více info přinášíme níže včetně komentářů kapitána céčka Martina Šlajchrta:

Fotka uživatele RSC Čechie Slaný - FUTSAL TEAM.

Blevice 73 – RSC Čechie Slaný „C“ 0 : 5 (0 : 3)

Branky: Kvasnica 2, Řehák 2, Šlajchrt.
Rozhodčí: Hovorka, Říha. ČK: Kvasnica (Čechie „C“). 70 diváků
Poslední celek tabulky byl v prvním zápase dobrým soupeřem na vyzkoušení situací z tréninku. Už v úvodu jsme měli několik šancí, první gól pak padl po druhém střídání, druhý při dalším střídání našich čtyřek, což přineslo uklidnění a my do poločasu vstřelili ještě jednu branku. Všechny góly padly po našem dobrém pohybu a střelách na zadní tyč, přesně to, co jsme nacvičovali na trénincích posledního měsíce. Ve druhé půli nastalo částečné zhoršení hry, ale přesto jsme dali další dva góly. Radost z výhry trošku zkazila zbytečná červená karta Kvasnici, jež byla za druhou žlutou (řeči na rozhodčího Říhu) Šestnáctiletý dorostenec Martin Kolář v naší brance chytal svůj druhý zápas v dospělé kategorii od začátku a vychytal první nulu, navíc měl několik velmi dobrých zákroků.

Ceresit Hvězda Kladno – RSC Čechie Slaný „C“ 3 : 5 (1 : 1)

Branky: Šifta 3 – Rosenberg 2, Giňo, Náprstek, Řehák.
Rozhodčí: Říha, Laštovička. ŽK: Šifta – Rosenberg. 30 diváků.
Začátek byl oboustranně opatrný ve znamení čekání na první gól, který jsme jako první dotlačili do sítě my. Srovnání přišlo po naší chybě a poločas skončil nerozhodně. Druhá půle byla zase opatrná, druhý gól jsme dali my, ale po chybě v rozestavení jsme o vedení opět přišli. Následovala naše třetí branka a další korigování soupeře, pro změnu po chybě… Chyby při všech gólech pramenily z našeho špatného přebíhání a přebírání hráčů, jeden padl po chybném postavení našeho mladého brankáře. Cca 3 minuty před koncem jsme vstřelili rozhodující čtvrtý gól, pátý pak přidali v samotném závěru při úniku při power play Kladna. Byl to celkově oboustranně hezký futsal a nás o to víc těší, že tři body jsme získali my.

Sestava: Kolář – Šlajchrt (K), Rosenberg – Řehák, Giňo, Náprstek, Dlugi – Kvasnica, Tylšar