C-TÝM S JEDNOU VÝHROU A DVĚMA PROHRAMI

Autor: , 2.3.2017

Předposlední únorovou neděli (19.2.) se v dalším hracím kole okresní soutěže II.třídy představila ve stochovské sportovní hale opět naše druhá rezerva, které se naposledy tolik dařilo a získala krásných devět bodů. Tentokráte to ovšem taková sláva nebyla a C-tým, zdecimovaný jarními prázdninami (7 lidí na horách), nemocemi a dalšími absencemi, získal pouze tři body za jednu výhru, byť velmi potěšující, neboť přehrál favorizovanou rezervu kladenského Brazilu. Škoda těsné prohry se slánskou Jafrou, v úvodním utkáním s SK Stehelčeves jsme i díky neúplné sestavě, když se někteří hráči bez omluvy nedostavili, fatálně propadli. Více v komentech hrajícího trenéra Marka Kuhna.

Fotka uživatele RSC Čechie Slaný - FUTSAL TEAM.

RSC Čechie Slaný „C“ – SK Stehelčeves 0 : 7 (0 : 3)
Branky: Šubin 3, Frýdl 3, Rejdík.
Rozhodčí: Pejša T., Pejša J. ŽK: Kuhn (Čechie „C“). 10 diváků.
První zápas jsme odehráli v pěti lidech, když se bez omluvy nedostavil Giňo a Mansfeld se omluvil hodinu před utkáním. Do druhé půle přišel naštěstí dorostenec Řehák. Poměrně rychle jsme dostali tři góly po našich chybách, protože jsme propadali na balónu, Stehelčeves dala branky snad ze všeho, do čeho kopla a to ještě mladý Kolář v naší brance chytil penaltu. Za stavu 4:0 jsme se šetřili na další zápasy, nakonec potupná porážka 7:0…

RSC Čechie Slaný „C“ – FC Brazil Kladno „B“ 4 : 2 (3 : 1)
Branky: Řehák 3, Dlugi – Zelenka, Doležal.
Rozhodčí: Kalík, Pejša T. ŽK: Tylšar (Čechie „C“). ČK: Zelenka (Brazil „B“). 30 diváků.
Druhé utkání s kladenským Brazilem odehráli Řehák, Dlugi a Kvasnica celý zápas bez střídání, stejně jako poslední zápas s Jafrou (!!!) Prohrávali jsme 1:0 po gólu ze přímého kopu, ale pak jsme otočili na tři jedna – Řehák nahrál Tylšarovi, Tylšar Řehákovi a Dlugi proměnil desítku. V druhé půli obdržel kapitán Brazilu červenou kartu za nakopnutí Dlugiho, ale soupeř také snížil na 2:3 z desetimetrového kopu (další desítku naštěstí dorostenec Kolář v naší brance chytil). V závěru hrál Brazil power play, ale chyboval v rozehrávce a náš kanonýr Řehák zakončil do prázdné brány – vyhráli jsme 4:2.

Jafra FK Slaný – RSC Čechie Slaný „C“ 2 : 1 (1 : 1)
Branky: Krček, Baňka – Kuhn.
Rozhodčí: Pejša J., Pejša T. 20 diváků.
Poslední zápas, herně nejlepší, bohužel Jafru podržel (až neskutečně) gólman Bardoň. Prohrávali jsme 1:0 po dorážce do prázdné branky, které předcházela střela z dálky, kterou náš brankář Kolář pouze vyrazil. Pak ovšem skvěle uvolnil Kvasnica Kuhna a ten srovnal na 1:1. Do druhé půlky jsme vstoupili smolně, když jsme po přímém kopu soupeře zaspali, neuklidili jsme míc do bezpečí a následný nákop soupeře Řehák nešťastně srazil mezi nohy bezmocného Koláře… Následně jsme opět prohrávali souboj s golmanem Jafry, kterému několikrát pomohla i tyč. Jelikož jsme ani následný nápor v power play nepřetavili ve vyrovnávací gól, odešli jsme ze hřiště s prázdnou, avšak výkon hráčů byl famózní!!!

Sestava: Kolář – Dlugi, Kvasnica, Kuhn, Řehák, Tylšar, Chrapo