C-TÝM V POSLEDNÍ KOLE DVAKRÁT VYHRÁL A JE DEVÁTÝ

Autor: , 27.3.2017

Po našem nevydařeném minulém hracím dnu na konci února, kdy druhá rezerva naprosto a fatálně propadla, když třikrát prohrála – zde, se v posledním kole okresní soutěže II.třídy C-týmu dařilo – tentokrát byl stoprocentní. Domácí slánská hala BIOS, kde se poslední kolo odehrávalo, nám prostě sedí. Po dvou výhrách se naše céčko posunulo na konečné 9.místo tabulky, což můžeme považovat za úspěch – nejlepší ze sedmičky slabších týmů. Níže najdete krátké komenty a zápasové statistiky.

Fotka uživatele RSC Čechie Slaný - FUTSAL TEAM.

RSC Čechie Slaný „C“ – Blevice 73 12 : 1 (6 : 0)
Proti poslednímu týmu tabulky se nám povedl vstup do utkání, kdy jsme v prvních minutách vstřelili důležité branky, které nás uklidnily. Soupeř celé utkání úporně bránil a vyrážel k brejkům. Jeho obranu jsme však dokázali přehrávat a brejky (až na jeden při našem chybném střídání) spolehlivě likvidoval náš brankář. Už v první půli bylo rozhodnuto a my si s chutí zastříleli, když dokonce dva naši hráči (Tylšar a Kalík) dosáhli hattricků. Posledně jmenovanému se navíc podařil husarský kousek, který se ve futsale vidí málokdy, když vstřelil branku z půlící čáry hlavou (!!!).
Branky: Kalík 3, Tylšar 3, Rosenberg 2, Kuhn 2, Šlajchrt, vlastní – Bednár.
Rozhodčí: Říha, Douda. 30 diváků.

RSC Čechie Slaný „C“ – Ceresit Hvězda Kladno 6 : 2 (3 : 2)
Kladenský tým byl o poznání těžším soupeřem a do utkání vstoupil lépe, když nás v úvodu dostal pod tlak a šel do vedení. Nepříznivý vývoj skóre jsme však ještě do první půle otočili a už v jejím závěru jsme postupně přebírali iniciativu a soupeři víceméně vnutili naši hru. Zápas byl oboustranně bojovný a hrál se pohledný futsal „nahoru-dolů“ se šancemi na obou stranách. Ty soupeřovy však spolehlivě pochytal náš gólman, na druhé straně jsme my byli úspěšní a postupně navyšovali skóre až na rozdíl čtyř branek a výhru jsme si v závěru spolehlivě pohlídali, když se střelecky zaskvěl Kuhn, který opět vstřelil hattrick a také Tyluš, jenž dal dvě branky. Skóre mohlo být ještě vyšší, kdyby Řehák proměnil penaltu, na druhé straně ani kladenští nebyli bez šancí. Výhra 6:2 nad silným celkem Kladna, který je v tabulce nad námi, je velmi cenná a nás v tabulce posunula na již zmíněné pěkné deváté místo.
Branky: Kuhn 3, Tyluš 2, Řehák – Reichl, Nejedlý.
Rozhodčí: Štěrba, Říha. 30 diváků.

Sestava: Šváb – Šlajchrt ©, Kuhn, Rosenberg, Kalík, Řehák, Chrapo, Tylšar, Tyluš