CÉČKO DVĚ VÝHRY – V TABULCE O SKÓRE DRUHÉ

Autor: , 31.1.2018

V dalších dvou utkáních nejnižší okresní futsalové soutěže se představil náš C-tým, který v této sezóně svými výkony jede na postup 😉 V obou svých zápasech zvítězil a od první příčky, jíž drží „fotbalisté“ z Velké Bukové, ho dělí jen horší skóre. Více níže ve statistikách a komentáři hrajícího trenéra Kuhna.

27356250_10156080587211489_543320490422964100_o

RSC Čechie Slaný „C“ – FK Union Slaný „B“ 2 : 0 (0 : 0)
Branky: Řehák, Volgner.
Rozhodčí: Adámek, Douda. ŽK: Kvasnica (Čechie „C“). ČK: Formánek (Union „B“). 60 diváků.

Taktická bitva, ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Union jsme kromě jedné nebezpečné střely k ničemu nepustili. My naopak měli více šancí, ale prosadili jsme se, až v půlce druhého poločasu Řehákem po spolupráci s Hrůnkem. Soupeř znervózněl, což vyústilo v červenou kartu a dva desetimetrové kope, které jsme bohužel beproměnili. Klid nám přinesla až druhá branka v závěru z kopačky Volgnera.

RSC Čechie Slaný „C“ – SK Stehelčeves 5 : 3 (4 : 1)
Branky: Řehák 4, Rezek – Rejdík, Kořínek, Frýdl.
Rozhodčí: Adámek, Douda. 20 diváků.

Nad tímto soupeřem jsme rychle vedli díky Řehákovi, ale záhy jsme po naší nedůslednosti obdrželi branku. Nerozhodný stav však netrval dlouho díky zmíněnému Řehákovi a jeho dalším třem postupným gólům. V druhém poločase jsme nechali odpočívat některé hráče a tak byl celý poměrně uvolněný. Také jsme dvakrát inkasovali. Na konečných 5:3 uzavřel Rezek.

Sestava: Moravec – Dlugi, Šlajchrt (c) – Volgner, Hrůnek, Rezek, Kuhn – Řehák, Kvasnica

Další výsledky a tabulka kladenské okresní soutěže II.třídy je k vidění zde: