CÉČKO DVAKRÁT VYSOKO PROHRÁLO…

Autor: , 6.12.2018

Slovy jednoho z našich hráčů „…co napsat k sobotě? …asi to, že s Kufrem se těžko bojuje. Míra nepřišel, z Kufru zmizel a pak klukům psal, že je doma a nejde, zbylo nás tedy 6, z toho 4 skončili ve 4 ráno. I když jsou mladí, tak to tak na ranních zápasech znát je. Ondra s Michalem kdyby tam nebyli, tak jsme na tom stejně, Petr skončil po pár minutách kvůli kolenu. Jediný kdo to jakž takž držel byl Zdeněk a první zápas v bráně Martin.“ Netřeba asi víc dodávat

Na obrázku může být: 1 osoba, sportující, baskebalové hřiště a text

FK Stochov – RSC Čechie Slaný „C“ 8 : 1 (4 : 0) 
Třetí zápas proti Stochovskému celku v řadě od začátku ukázal, který z nich je nejsilnější. Soupeř nás od začátku tlačil napadáním od rozehrávky, při držení míče nám naopak dělal problémy neustálým pohybem. Od prvních minut si Stochovští vypracovali několik 100% šancí a jen díky zákrokům Koláře nebo nemohoucnosti domácích střelců byl stav poměrně dlouhou dobu stav nerozhodný. Střelecká smůla ale domácímu týmu nevydržela ani do poločasu a nakonec bychom se nemohli divit, kdyby na světelné tabuli konečný výsledek svítil již o poločase. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Napadání domácích nás nepustilo k rozehrávce a když, tak jsme se sami o míč rychle připravili nedůsledností a nepřesností. Domácí přidali další 4 branky a naší ostudu vylepšil jen gól Řeháka.

FT Nové Strašecí – RSC Čechie Slaný „C“ 8 : 0 (4 : 0)
Do druhého zápasu jsme nastupovali s vidinou zisku bodů. V tabulce poslední soupeř, který z dosavadních 4 zápasů získal 1 bod příliš strachu nenaháněl. To bychom ovšem museli podat úplně jiný výkon. Bohužel jsme pokračovali v nedůslednosti a individuálních chybách z předchozího zápasu, po kterých skóre na naší straně jen narůstalo a domácím jsme tak pomohli patřičně zvednout sebevědomí.

Sestava: Kolář – Šlajchrt (c), Dlugi, Tylšar, Chrapo, Volgner, Řehák ; bez omluvy se nedostavil Hrůnek

Ostatní výsledky a tabulka, kde jsme se propadli až na 10.místo najdete zde.