TORZO C-TÝMU S VÝHROU A DVĚMA PROHRAMI ⚽️

Autor: , 17.1.2019

Situace, jakou už dlouho nepamatujeme, nastala při letošních prvních zápasech naší druhé rezervy v okresní soutěži I.třídy, kdy nám nemoci, zranění a pracovní povinnosti znemožnily start naprosté většiny našich hráčů, kteří mohli za C-tým nastoupit. V prvním utkání jsme ještě měli hráče na střídání, ale zbylá dvě utkání, navíc odehraná hned po sobě, bojovala bez možnosti střídání pouhá pětice čechistů. O to víc těší výhra nad silnými a favorizovanými Klobukami, byť i obě důstojné porážky lze považovat za úspěch. I díky zaregistrování našich mladíků z U-15 už by podobná situace v budoucnu neměla snad nikdy nastat. Tak jako tak jsme bohužel klesli na poslední místo, ale naše ztráta na nesestupové příčky není veliká.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a text

RSC Čechie Slaný „C“ – KLC Klobuky 3 : 2 (2 : 0)

Favorizované Klobuky jsme svojí aktivní hrou zjevně zaskočili a byli jsme celou první půli lepší, což jsme vyjádřili i gólově, když se trefil nejprve Hrůnek a po něm Zelený. Soupeř byl naopak střelecky bezzubý. V druhé půli přidal naší třetí branku opět skvěle hrající Hrůnek a zdálo se být rozhodnuto. Poslední desetiminutovka však patřila Klobukám, které postupně přidávali na obrátkách. Inkasovali jsme gól, který soupeře nabudil a ten začal hrát s brankářem v poli. Záhy jsme nešťastně znovu inkasovali a celý zbytek utkání jsme se víceméně jen bránili. Dirigováni výborným Volgnerem v naší obraně a i díky obětavým zákrokům našeho brankáře jsme však těsnou výhru 3:2 dokázali udržet. Veledůležité tři body !!!
Branky: Hrůnek 2, Zelený – Svoboda, Pinc T.
Rozhodčí: Kalík, Hovorka. ŽK: Říčka Jar. (Klobuky). 50 diváků.
Sestava: Šváb (c) – Volgner, Hrůnek, Tylšar, Chochola, Zelený

RSC Čechie Slaný „C“ – SK Jarpice 0 : 7 (0 : 3)

Tým Jarpic byl se svým nepříjemným fotbalovým stylem soupeřem pro naší zbylou pětici prakticky nehratelným, tím spíš, když jsme neměli nikoho na střídání a hlavní cíl byl, aby se nikdo proti tomuto tvrdě hrajícímu soupeři nezranil a mohl nastoupit v dalším utkání. Odolávali jsme, ale už v první půli bylo prakticky rozhodnuto, druhé dějství bylo jen otázkou výše skóre… Velká škoda, že jsme v utkání nevyužili naše brejky a z vyložených gólovek trefili pouze břevno a tyč.
Branky: Vébr J. 2, Vébr O. 2, Liška, Macák, Havlovec.
Rozhodčí: Kalík, Hovorka. 40 diváků.
Sestava: Šváb (c) – Dlugi, Tylšar, Chochola, Zelený

FC Brazil Kladno „B“ – RSC Čechie Slaný „C“ 6 : 3 (2 : 1)

Rezerva kladenského Brazilu nás zjevně podcenila a podceňovala prakticky celé utkání, kdy nechybělo mnoho, abychom v torzu, které nastoupilo, uhráli výsledek ještě přijatelnější. Favorit během prvních dvou minut vedl, ale pak se zadrhl a my ještě do půle korigovali. Hned v úvodu druhého poločasu jsme však dostali branku a pak ještě jednu. Když se zdálo, že je hotovo, proměnili jsme dva z našich brejků a pět minut před koncem to bylo nadějných 4:3. Na víc však již nebylo sil a my ještě dvakrát inkasovali. Každopádně prohra s velkou ctí a respekt pětici našich hráčů za bojovnost a odhodlání.
Branky: Havlíček 5, Šašek – Chochola, Zelený, Dlugi.
Rozhodčí: Hovorka, Brejník. 50 diváků.
Sestava: Šváb (c) – Dlugi, Tylšar, Chochola, Zelený

Ostatní výsledky a tabulka okresní soutěže I.třídy zde