CÉČKO PO DVOU PROHRÁCH ZŮSTÁVÁ U DNA…

Autor: , 15.2.2019

C-tým posílený o Josefa Průchu a Radima Křivánka ze soupisky B-týmu absolvoval minulou sobotu dvojboj proti stochovským celkům. Naši hráči bojovali, ale bohužel to na body tentokrát nestačilo… Více info v reportech a statistikách níže.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a baskebalové hřiště

FC Arvato Stochov – RSC Čechie Slaný „C“ 2 : 0 (0 : 0) 

První utkání proti FC Arvato Stochov začalo oboustranně opatrně a zlikvidovat tak minimum šancí na obou stranách nebyl problém ani pro jednoho z brankářů. Poločas tak skočil nepříliš divácky atraktivním skóre 0:0. S postupujícím časem druhého poločasu bylo jasné, že zápas rozhodne první vstřelený gól. Ten bohužel obdržel náš tým, kdy se hostující hráč uvolnil a tvrdou střelou pod břevno naší branky skóroval. I přes několik našich šancí to byl znovu stochovský celek, který dal i svou druhou branku a tím utkání rozhodl. V tomto utkání jsme doplatili na neproměňování vlastních šancí a individuální chyby.
Branky: Vitner, Kapr.
Rozhodčí: Pejša T., Pejša J. 30 diváků.

FK Stochov – RSC Čechie Slaný „C“ 4 : 3 (2 : 3)

Bez přestávky jsme pokračovali ve druhém zápase proti dalšímu ze stochovských celků. O počátku jiné utkání, ve kterém se soupeř příliš nevytahoval ze své poloviny, nechal nás hrát a čekal na brejky. Poměrně rychle jsme ujali dvougólového vedení, kdy se nejdříve uvolnil Řehák a poté skórovala i posila z B-týmu Průcha. Vypadalo to, že zápas budeme mít v klidu ve svých rukou, ale zanedlouho již bylo srovnáno, kdy po individuálních chybách jsme soupeři dali příliš prostoru. Ještě do poločasu jsme však skóre naklonili na svou stranu druhou brankou Řeháka.
Druhý poločas příliš šancí nepřinesl, přesto se domácím podařilo vyrovnal. Když už to vypadalo, že zápas skončí smírným výsledkem, rozehrávali jsme 10 vteřin před koncem aut před soupeřovou brankou a po zablokované střele soupeř skluzem poslal míč směrem k naší brance, kam i přes již uplynulý čas pomalu dojel, protože jsme se v závěru pokusili zvrátit skóre na naší stranu hrou bez brankáře.
Branky: Kočí, Pluhař, Vojtěch, Rajgl – Řehák 2, Průcha.
Rozhodčí: Pejša J., Kalík. ŽK: Matoušek – Řehák. 40 diváků.

Sestava: Křivánek – Šlajchrt (c), Průcha, Kalík, Řehák, Chrapo, Zelený, Kotěra, Tylšar

Další výsledky a tabulka soutěže, ve které zůstáváme bohužel stále poslední přímým linkem zde.