C-TÝM MÍŘÍ ZA SESTUPEM…

Autor: , 1.3.2019

V sobotu se naše druhá rezerva sešla ke svým dvěma utkáním v poměrně okleštěné sestavě. Absence způsobené kolizí s velkým fotbalem a zraněními se nepodařilo nahradit a tak céčko oba zápasy odehrálo bez hráče na střídání, což se podepsalo především na výsledku druhého zápasu.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a baskebalové hřiště

RSC Čechie Slaný „C“ – FK Stochov 1 : 8 (1 : 5) 
První zápas se odehrál ve stejném duchu jak první utkání se stejným soupeřem a i výsledek je stejný. Přesná a rychlá poziční hra Stochovských dělala našim hráčům od prvních minut potíže a již po 7 minutách hry bylo o výsledku rozhodnuto a záleželo jen na kolika zásazích se konečné skóre zastaví. Díky zákrokům brankáře Koláře a několika zablokovaným pokusům do prázdné branky ve druhém poločase nebyl výsledek horší než v prvním zápase, do kterého jsme nastoupili v nepoměrně silnější sestavě. Za náš tým výsledek zápasu korigoval pouze Chrapo.
Branky: Chrapo – Jungmann 3, Kolínek 2, Trégr, Slezák, Dolák L.
Rozhodčí: Douda, Stádník. 20 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – FT Nové Strašecí 4 : 10 (2 : 4)
Před druhým zápasem nám náladu soupeř zvedl tím, že na rozcvičení nastoupil také pouze se čtyřmi hráči do pole, což dávalo naději na vyrovnanější partii. Těsně před začátkem zápasu ovšem přišli ještě další dva hráči a tak i v tomto zápase zůstal počet sil nevyrovnaný. Od začátku zápasu jsme se snažili o otevřenou hru a poměrně dlouho jsme drželi naději na výrazně lepší výsledek než vypadá ten konečný. Soupeři se podařilo odskočit na dvě branky, ale o korekci se postaral po bojovném průniku v poli hrající brankář Zelený. Hosté však po chvíli opět své vedení navýšili na dvoubrankový rozdíl. O okamžité snížení se postaral kapitán Šlajchrt, kdy si před rozehrávkou po timeoutu všiml na hranici penalty stojícího brankáře hostů a okamžitě po rozehrání z vlastní poloviny přesnou střelou trefil odkrytou branku, čímž překvapil všechny na hřišti. Bohužel jsme ještě do poločasu inkasovali další branku. S ubývajícími silami ve druhém poločase začalo bohužel skóre na naší straně dále narůstat a již se podařilo jen dvakrát zkorigovat Náprstkem.
Branky: Náprstek 2, Zelený, Šlajchrt – Mrnka 4, Lupák 3, Jiras, Kočí, Slavík.
Rozhodčí: Svoboda, Hovorka. 20 diváků.

Dva hrací dny před koncem soutěže tak již na nesestupovou příčku ztrácíme 7 bodů… Tabulka a další výsledky zde.