TAKÉ DÉČKO NEÚSPĚŠNÉ…

Autor: , 3.1.2010

Po dvou sobotních prohrách našeho C -týmu se dnes nedařilo ani D-týmu a stejně jako rezerva hrající vyšší soutěž odešlo z haly bez jediného bodu, přičemž tak zůstává na posledním místě své skupiny. Pár slov k zápasům přináší vedoucí týmu Adam Čabla.

RSC Čechie Slaný D – Sokol Dobřichovice 3:5 (2:2)

Utkání jsme začali zodpovědným a trpělivým bráněním, které vyneslo své ovoce v podobě gólu Marka Kuhna, když se malý velký bojovník prosadil nečekanou hlavičkou. Vedení proti favoritovi se nám nepodařilo udržet, ale nepolevali jsme ve své hře a znovu se dokázali prosadit, po průniku a střele Kuhna tečoval ještě míč před prázdnou bránou Macák, který takto pokřtil své nové (a první!) sálovky. Bohužel jsme neproměnili žadnou další z nadějných situací a před koncem poločasu bylo opět vyrovnáno. V tom druhém se jako první prosadili hosté, ale ještě jsme dokázali vyrovnat, když své individuální kvality prokázal mladý Chvoj. Čas utíkal a naše obrana postupně uvadala, což vyústilo pář minut před koncem v další vedoucí gól hostí. V samotném závěru se vysunul Zelený na půlku soupeře, ale žádnou šanci jsme si nevytvořili a naopak inkasovali rozhodující gól.

Sestava Čechie: Zelený – Čabla (c), Dlugi, Chvoj, Jindřich, Kalík, Kuhn, Macák, Rosenberg

Branky Čechie: Chvoj, Macák, Kuhn


RSC Čechie Slaný D – 1.FC Vraný 0:2 (0:0)

Ve druhém zápase jsme si vybrali svoji porci smůly. Zápas byl velice opatrný, ale přeci jenom k většímu množství šancí a pološancí jsme se dostávali my. Třikrát jsme nastřelili konstrukci branky a neproměnili jsme ani přímý kop ze sedmi metrů nařízený po ruce gólmana. Soupeř se prosadil důrazem v našem pokutovém území, po rohu jsme nedokázali odklidit balón a prudká střela se odrazila od břevna těsně za brankovou čáru. Stejně jako v prvním zápase jsme se pokusili v závěru zatlačit soupeře hrou s vysunutým gólmanem a opět jsme inkasovali po střele přes celou délku stochovské haly.

Sestava Čechie: Zelený – Čabla (c), Dlugi, Chvoj, Jindřich, Kalík, Kuhn, Macák, Rosenberg


RSC Čechie Slaný D – FC Stochov 2:6 (0:5)

V posledním utkání jsme si prožili naprosto ostudný začátek. Chvoj po rozehrání hned namazal soupeři a v tomto duchu se nesl celý úvod zápasu. Neskutečně naivními chybami, laxností a nedůrazem jsme soupeři darovali během prvních dvou minut tři branky, další dvě padly záhy poté a už v sedmé minutě bylo prakticky po zápase. Stochovští se bavili futsalem a ještě nás několikrát povozili na kolotoči, naštěstí už byli vůči nám milosrdní. Ve druhém poločase tempo celkově opadlo a tak jsme se aspoň trochu zkonsolidovali a výsledek zkorigovali dvěma pěknými kombinacemi. Nejprve zakončil po nahrávce od Kalíka Chvoj, podruhé míč po ose Rosenberg – Chvoj – Čabla doputoval do prázdné brány.

Sestava Čechie: Zelený – Čabla (c), Dlugi, Chvoj, Jindřich, Kalík, Kuhn, Macák, Rosenberg

Branky Čechie: Chvoj, Čabla