U-16 S PRVNÍM BODEM, U-18 NAPRÁZDNO…

Autor: , 25.1.2010

V neděli 24.ledna odehráli naši junioři ve Zruči nad Sázavou předposlední turnaj svých prvoligových soutěží. A zatímco se naši mladší dorostenci kategorie U-16 po ostudných výprascích s pražskými celky v minulém kole sešli v lepší sestavě a po porážce s Benagem získali za remízu s Pardubicemi svůj první bod, starší dorost kategorie U-18 nastoupil s torzem bez šesti hráčů základu a navíc bez brankáře, když ho museli doplnit tři mladší dorostenci a v obou zápasech vysoko prohrál. Výsledky našich týmů a krátký komentář prezidenta našeho klubu Svatopluka Švába čtěte níže.

U-16

Benago Zruč n/S. – RSC Čechie Slaný 12:1
Torf Pardubice – RSC Čechie Slaný 6:6

sestava: Tesárek, Kalina – Folda, Flégl, Vacek, Láska, Grundza, Kováč, Pokuta

Mladší dorost se po minulých ostudných debaklech, kdy jsme kvůli sněhové kalamitě dorazili jen v pěti a neměli hráče na střídání, představil v daleko lepší sestavě a po bojovných výkonech dokázal získat první bod za remízu s lepšími Pardubicemi. Zručskému Benagu jsme vzdorovali a naši hráči ze sebe vydali vše, ale přesto nás soupeř přejel rozdílem třídy. Tím ostatně prohráváme se všemi soupeři a přes veškerou snahu na první ligu nemáme a nepatříme do ní. Budeme se snažit dohrát se ctí poslední turnaj, potrápit oba soupeře a třeba se jednou do soutěže vrátíme se silnější sestavou, bude-li ve Slaném a okolí z čeho brát.


U-18

Benago Zruč n/S. – RSC Čechie Slaný 12:2
Torf Pardubice – RSC Čechie Slaný 17:0

sestava: Folda – Pucholt, Vitai, Chvoj, Vacek, Flégl, Ovčařík

Naši starší dorostenci přijeli do Zruče nad Sázavou v nejslabší sestavě sezóny, navíc bez brankáře, a kádr v obou zápasech doplňovali hráči z „šestnácky“, což se logicky projevilo na nelichotivých výsledcích. Chyběli nám prakticky všichni hráči, kteří nastupují za dospělé týmy v 2.lize i divizi a absence těchto šesti hráčů byla víc než znát. Torzo naší osmnáctky ze sebe vydalo maximum,
ale pro oba zkušené soupeře jsme byli snadnou kořistí. Na domácí půdě budeme při posledním turnaji ovšem už plné síle. Nechceme skončit poslední a zejména s Teplicemi prohrát rozhodně nehodláme.