BODY BYLY BLÍZKO, BOHUŽEL MLADŠÍ DOROST OPĚT PROHRÁL

Autor: , 8.12.2013

První prosincovou sobotu se letos podruhé představil v mistrovských utkáních 1.ligy kategorie U-16 náš mladší dorost. V České Lípě sehrál další tři zápasy a bohužel opět neuspěl, ač našim mladíkům tentokrát první body unikly jen o pověstný vlásek.

RSC Čechie Slaný – FC Balticflora Teplice 1:2 (0:0)

Utkání bylo oboustranně vyrovnané, ale o něco více ze hry jsme měli přeci jen my. Dobře jsme bránili a měli i více šancí. Bohužel nám selhávala koncovka a my nebyli schopni vstřelit branku ani z těch nejvyloženějších tutovek. I soupeř občas zahrozil, ale Erbs v naší bráně byl fantastický. Po bezbrankové půli jsme pak dostali dva neskutečně laciné a hloupé góly… Nevzdali jsme se a bojovali dál, ale po korigování Krymem na 1:2 v samotném závěru už jsme vyrovnat nedokázali. Teplice byly soupeřem víc než hratelným a porážka s týmem, který rozhodně nebyl lepší než my tak mrzí dvojnásob…

Branka: Krym

 

RSC Čechie Slaný – SK Olympik Mělník 0:8 (0:3)

V druhém zápase byl favorit předem jasný a svoji roli v utkání jen potvrdil. Hráči Mělníka byli po všech stránkách lepší a ač se naši mladíci snažili, nestačili na ně. Zuby nehty jsme se bránili, místy poměrně úspěšně a Erbs v naší brance čaroval. I díky němu skončil poločas jen 3:0. Po přestávce však Mělník vstřelil další branky a my se marně snažili uhrát slušný výsledek a vstřelit alespoň čestný gól. Nepodařilo se, nicméně prohra 0:8 s tak silným týmem a hlavním favoritem 1.ligy U-16 určitě není ostudou.

 

RSC Čechie Slaný – Démoni Česká Lípa 2:8 (1:5)

Po zápase s Teplicemi bylo i toto utkání zbytečně prohrané. Ač tomu výsledek možná neodpovídá, hra byla velmi vyrovnaná, ale bohužel jsme opět dostávali neskutečně laciné a hloupé branky. Zaspali jsme úvod zápasu, kdy jsme inkasovali již v první minutě. Když pak kapitán Rezek korigoval na 1:2, vycítili jsme velkou šanci. Jenže to bychom museli umět proměňovat naše gólové příležitosti. A tak přišel trest v podobě dalších zbytečných gólů a defacto tak bylo již v poločase rozhodnuto. V druhé půli pak snížil opět Rezek, jenže závěr jsme stejně jako v prvním utkání s Českou Lípou nepochopitelně vypustili a prohráli tak rozdílem šesti branek.

Branky: Rezek 2

 

Sestava:

Erbs – Rezek (c), Girga, Krym, Moravec, Šnobl, Peter, Vaňha,

 

Více info, další výsledky a tabulka je zde: