ÚSPĚCH V ANKETĚ O FUTSALISTU OKRESU KLADNO

Autor: , 2.2.2010

Poslední lednovou sobotu byly v rámci tradičního futsalového plesu vyhlášeny jako každoročně výsledky ankety o nejlepšího futsalistu okresu Kladno. Soutěžilo se ve třech kategoriích – brankář, rozhodčí a samozřejmě v hlavní anketě. Nás může těšit nejen hojné zastoupení čechistů, a to ve všech zmíněných kategoriích, ale především úspěch našeho Michala Kudrny ve dvou z nich, když kategorii brankáře suverénně vyhrál a v kategorii futsalista skončil na 3. místě.

I když je Michal Kudrna nyní na hostování v prvoligových pražských Bohemians 1905, je to velký úspěch nejen pro našeho odchovance, ale i pro celou Čechii. A jak dopadli další naši borci?

V hlavní kategorii se jich objevilo kromě Michala Kudrny hned dalších sedm a spolu s SK Kladno jsme tak měli nejpočetnější zastoupení. Pavel Hafenrichter skončil 6., Bohumil Mrština 10., Tomáš Kvapil 12., Milan Polák 19., Libor Urban 20., Miroslav Chadima 21. a Tomáš Zíma 29., když celkem dostalo hlasy 35 hráčů kladenského okresu.

V kategorii o nejlepšího brankáře jsme kromě vítězného Michala Kudrny měli ještě jedno zastoupení, když Luboš Vojta skončil na krásném 5.místě (z osmnácti brankářů).

Zmínit musíme samozřejmě i úspěch v kategorii rozhodčích, kde Miroslav Chadima, velezkušený futsalista našich barev, který se mimo našeho A-týmu věnuje i pískání, skončil na skvělém 4. místě.

Podrobné výsledky si můžete přečíst na webu OKF Kladno – včetně toho jak kdo hlasoval, což rozhodně doporučujeme, neboť ztráta soudnosti některých hlasujících, kdy dá např.tým okresní soutěže do anket své hráče na úkor ligových, je vskutku neuvěřitelná…