Sinus, kosinus, deskrtipiva…

Autor: , 14.7.2010

Nejen sportem jsou členové našeho realizačního týmu živi, ale, věřte nevěřte, mnozí z nich jsou hlavy študované. A právě dokladem o své studovanosti se od června můžou pochlubit hned tři naši funkcionáři!

Jako první své pětileté studium ukončil 10. června jednatel klubu Adam Čabla a získal tak právo honosit se titulem Ing., který mu byl udělen Fakultou informatiky a statistiky VŠE v oboru „Statistické a pojistné inženýrství“. Svoji diplomovou práci napsal na téma „Odhady v analýze přežívání“, zkušenosti s Přežitím se budou zajisté hodit našemu týmu v druholigových bojích.

17. června splnila své povinnosti členka klubového výboru, bývalá vedoucí našeho „A“ týmu a nejen z futsalových plesů všem známá dobrá duše, co v srdíčku Čechii stále nosí – Zuzka Dragounová. Naše Zuzanka si po pěti letech dálkového studia na VŠFS    do dalšího života odnáší titul Ing., který získala v oboru „Řízení podniku a podnikové finance“. Svou diplomovou práci napsala na téma „Hodnocení zaměstnanců a jeho vazba na systém odměňování“, kde zajisté uplatnila své zkušenosti z šatny Čechie.

A do třetice všeho dobrého i zlého zakončil svůj první stupeň vysokoškolského vzdělávání současný vedoucí „A“ týmu – Jakub Macák, kterému od 24. června prý máme říkat pane bakaláři. Tento titul mu byl udělen po standardních čtyřech letech studia na Stavební fakultě ČVUT, kde vystudoval ekonomiku a managment. Bakalářskou práci napsal na téma „Vyhodnocení efektivnosti investice“ a tak si nyní již určitě umí spočítat, jak efektivní je investovat do kvalitního piva.

Na závěr se sluší všem pogratulovat a popřát mnoho dalších úspěchů v životě i ve studiu. Pokračovat v něm budou Adam Čabla (PhD.) a Jakub Macák (Ing.).