RSC Čechie Slaný – FC Dalmach Turnov 3:7 (0:4)

Autor: , 3.11.2010

Ani v pátém kole jsme nezískali body a po porážce od Turnovského celku se nadále trápíme na poslední příčce tabulky. Článek serveru eFutsal s odkazem na fotogalerii najdete zde, my vám níže přinášíme reportáž od Kuby Macáka.

Hosté do utkání vstoupili aktivněji, již ve čtvrté minutě musel Hafenrichter odkopávat míč před dobíhajícím útočníkem, který by jinak dorážel do odkryté brány. Z následujícího rohu přišla střela, se kterou si poradil Cílek. Za dvě minuty se pokusil střelou po autu prosadit Hafenrichter, ale jeho pokus zastavila konstrukce branky hostí. A tak došlo na známé „nedáš dostaneš“, při postupném útoku se naše obrana špatně pootočila a před Landvojtovičem se objevili dva protihráči, kteří vyřešili situaci přihrávkou a následnou křížnou střelou, která zapadla na vzdálenější tyč. 0:1. Následně naše obrana vytvořila další hrubku, když donutila Cílka zahrát dvakrát za sebou, z čehož pramenil nepřímý kop z nebezpečné vzdálenosti. Jeho exekuce se naštěstí hostům vůbec nepovedla a míč jen zakopli za naši bránu. Když se neujala ani tečovaná střela Kozáka, která bohužel pro nás trefila brankáře do nohou, přišla druhá branka v naší síti, kdy se prosadil střelou z úhlu Kratochvíl. 0:2. Do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát, nejdříve se hosté radovali po trestném kopu, kdy míč proletěl skrz naší zeď (0:3), a podruhé po rohovém kopu, kdy využil Zdražil nedůslednost v našem bránění. 0:4.

Jak skončila první půle, tak začala ta druhá – dvěma brankami do naší sítě. Hned v první minutě Jiránek pozapomněl na svého hráče a ten mohl nahrávat před bránu volnému spoluhráči, který zakončoval do prázdné. 0:5. Ve druhé Blanda též nepokryl svého hráče, který opět nahrál před bránu, kde dobíhal hostující Zdražil, který utekl Muláčkovi. 0:6. Poté konečně přišly branky i do sítě Turnova. Jochman přesným výhozem našel Landvojtoviče, ten místo střely našel Jiránka, který balón vrátil před bránu, kde ho do sítě uklidil Blanda. 1:6. Druhou naši branku zařídil Muláček, který z trestného kopu obstřelil zeď a balón uklidil k bližší tyči. 2:6 V druhé polovině poločasu přišla série 10m. kopů. Jako první tuto možnost dostali hosté a nezaváhali. 2:7. Druhý 10m. kop již vyrazil Jochman. Nyní byla řada i na náš, ale Hafenrichter tuto šanci nevyužil, a tak svůj třetí 10m. kop kopali hosté, ale i ten vyrazil Jochman. Prosadit se mohl Kozák, po krásném uvolnění od Hafenrichtera byl sám před brankářem, ale balón nasměroval jen do něj. Poslední branku utkání přidal Muláček, který dorazil balón do sítě po závaru v pokutovém území. 3:7. Poslední slovo v utkání ovšem měl Jochman, jenž tygřím skokem k druhé tyči zneškodnil stoprocentní příležitost hostí.

Sestava: Cílek (21. Jochman) – Blanda, Hafenrichter, Chvoj, Jiránek, Kozák, Landvojtovič, Muláček, Zelenka