B-TÝM JEDNA VÝHRA, DVĚ PROHRY

Autor: , 20.1.2015

V pátém hracím dnu kladenského okresního přeboru čekaly náš B-tým tři utkání. Z důvodů nemocí a dovolených jsme se sešli jen se šesti hráči do pole, avšak velmi kvalitními. Soupeři pro naše barvy byly týmy 1. DFK Slaný, 1.FC Slavoj Kladno a FC FOBOZ Slaný „B“.Konečný zisk tří bodů není určitě zklamáním, ale upřímně jsme čekali trochu více…

1. DFK Slaný – RSC Čechie Slaný „B“ 4 : 1 (2 : 1) 
V prvním utkání se dlouho ani jeden z celků nemohl brankově prosadit a tak si diváci museli počkat na první branku až do 10.minuty, kdy skóroval Jiránek. Jenže „vojáci“ vzápětí dokázali vyrovnat a do konce prvního poločasu jít dokonce do vedení. Druhá polovina utkání byla dlouho otevřená, my jsme mohli srovnat, ale na druhé straně mohl jít náš soupeř do dvou brankového vedení. To se mu povedlo v 27.minutě, čímž definitivně zlomil náš odpor. V poslední minutě si pak hráči DFK připsali i čtvrtou branku.
Branka: Jiránek

1. FC Slavoj Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 3 (2 : 0)
Druhé utkání mělo úplně jiné dva poločasy. V tom prvním dominovali kladenští hráči a zaslouženě vsítili dvě branky. Využili náš špatný vstup do utkání a skórovali ve 4. a následně v 6. minutě. Do druhé půle však přišla jiná Čechie. Dlouho jsme sice naráželi na dobře chytajícího brankáře soupeře, ovšem ve 21. minutě veterán Žák povedenou akcí zavelel k obratu. O čtyři minuty později se k němu přidal i Průcha a bylo vyrovnáno. Po vstřelených dvou brankách jsme byli „na koni“ a naši psychickou výhodu využil Kvapil, který nám tak zajistil výhru a tři body.
Branky: Žák, Průcha, Kvapil

RSC Čechie Slaný „B“ – FC Foboz Slaný „B“ 4 : 5 (4 : 2)
I třetí naše utkání bylo utkáním dvou rozdílných půlek, avšak tentokrát se špatným koncem pro naše barvy. Hned ve druhé minutě se prosadil Chaloupka, jenže hosté zabrali a dvěma vstřelenými góly utkání otočili. Běžela 10.minuta. I my ovšem dokážeme střílet branky a během pěti minut jsme dali hned tři, takže jsme o poločasu vedli 4:2. Druhá polovina však byla z naší strany tragická – všude jsme byli pozdě a ve 22. minutě vše korunoval Vrchlavský, když reflexivně vyrazil rukou míč směřující do branky, za což si vysloužil oprávněnou červenou kartu. Hosté z následující penalty vyrovnali na 4:4. V pěti hráčích nám rychle ubývaly síly a hráči Fobozu to využili. Vstřelili nám pátou branku a my si připsali v tomto hracím dni druhou prohru.
Branky: Chaloupka 2x, Kvapil 2x

Sestava: Pflégr – Průcha©, Jiránek, Žák, Kvapil, Vrchlavský, Chadima (DFK), Chaloupka (Slavoj, FOBOZ)

Výsledky ostatních zápasů a tabulku, v níž jsme na 5.místě najdete zde.