STATISTIKY

Autor: , 14.12.2010

Je za námi polovina soutěže a v tomto článku si přiblížíme oficiální statistiky týkající se našeho nepovedeného působení.

Jako tým jsme získali 6 bodů za dvě výhry a osm porážek s celkovým skóre 42:65 za což nám přísluší předposlední desátá příčka. Odehráli jsme pět domácích a pět venkovních zápasů a statistiky vypadají překvapivě příznivěji pro venkovní utkání.

Doma jsme získali tři body při skóre 19:34, což z nás děla nejhorší celek v domácích utkáních. Soupeři přitom nebyli podstatně těžší než ve venkovních zápasech – Andy Liberec, Turnov, Benešov, Příbram a Kladno.

Venku jsme získali taktéž tři body s přece jenom lepším poměrem vstřelených a obdržených branek 23:31. V tabulce venkovních utkání jsme dokonce na osmém místě o skóre za Benešovem. Soupeři nám venku byli Hradec Králové, Alfa Liberec, Litoměřice, Kadaň a Mělník.

V individuálních statistikách začneme počtem startů – nejvíce jich nashromáždil kapitán Hafenrichter a Jiránek, kteří nastoupili ke všem utkáním. Jednu absenci potom mají na svém kontě Kozák a Landvojtovič. Celkem za nás nastoupilo letos již 18 hráčů, z toho dva gólmani.

V počtu vstřelených gólů vede Kozák se sedmi a následuje duo oficiálně pětigólových Hafenrichter, Landvojtovič. Pět gólů se podařilo letos vsítit také Abrhámovi, ovšem jeden tento gól vstřelil za SK Kladno. Přesto má nejvíce gólů na zápas, v průměru jeden (4 branky za 4 zápasy v Čechii + 1 za 1 zápas na Kladně)

Nejvíce asistencí má Jiránek, který nahrál na gól sedmkrát, následovaný Kozákem se šesti přihrávkami. Lepší průměr asistencí na zápas než Jiránek má Žák, jeho jeden zápas ovšem rozhodně není reprezentativní.

Jednoduchým součtem lze zjistit, že Kozák vévodí kanadskému bodování Čechie se 13 body. Za ním zeje propast, 9 bodů má Hafenrichter, 8 Jiránek a další borci mají šest a méně. Když ovšem počet bodů vydělíme počtem startů, tak nejproduktivnější je krátkodobý navrátilec Průcha s 2 body za zápas, následovaný Abrhámem s 1,5 bodem na zápas a až poté je Jiránek s 1,3 body na zápas. Přes bod na zápas se ještě dostal Urban, který ve třech zápasech nasbíral čtyři body (3+1).

Ve žlutých kartách vedou Hafenrichter s Jiránkem, oba dostali po třech, dvě si připsali hrající trenér Chadima s Blandou a po jedné mají Landvojtovič, Muláček a Klempt. Červenou karu jsme nedostali letos ještě ani jednu(!).

V bráně nastoupili dva brankáři – Jochman odchytal necelé dva, Cílek šest a ve dvou zápasech odchytal každý jeden poločas. Přepočteno na minuty, tak Jochman chytal necelých 115 minut a obdržel 17 branek, zatímco Cílek za 285 minut dostal 47 gólů. To dává průměr necelých 6,7 minut na gól u Jochmana, respektive 6,1 minut na gól u Cílka. Jeden gól jsme dostali při power-play.