Archiv Březen, 2013

Atlantic Rakovník – RSC Čechie Slaný 7:4 (1:1)

Autor: , 17.3.2013

V posledním kole KP jsme zavítali na Stochov, kde na nás čekal Atlantic Rakovník. V případě naší výhry a prohry SKP Kolín bychom mohli pomýšlet na první místo v soutěži, ale bohužel již první krok se nám nepovedl.

Posílené béčko pouze za tři body

Autor: , 17.3.2013

V předposledním kole okresního přeboru jsme se pokusili odlepit z dna tabulky, ale bohužel i přes posílené týmu z hráči z A-týmu jsme vybojovali jen 3 body, což pro nás znamená stále předposlední místo a tudíž sestupová pozice.

RSC Čechie Slaný – AFC Celtic Kladno 10:9 (5:6)

Autor: , 10.3.2013

V předposledním kole KP jsme na domácí palubovce přivítali kladenský Celtic. O tom, že se bude jednat o dramatické utkání svědčil i fakt, že na podzim nás Celtic dokázal porazit. A nejen to nás v tomto utkání hnalo dopředu. Dalším důležitým faktorem bylo, že jsme hráli pro našeho prezidenta Sváťu Švába, který momentálně okupuje slánskou […]

Béčko s jedním bodem

Autor: , 3.3.2013

V dalším kole OP se náš rezervní celkem dosti omladil, věkový průměr byl okolo 22 let. A přes naše mlásí jsme dokázali vybojovat bod se slinou Spartou, kdy jsme dlouho vedli a hosté vyrovnali až v poslední minutě zápas. Druhý zápas jsme bohužel nezvládli a prohráli.