C-TÝM SE LOUČIL SE SOUTĚŽÍ DVĚMA PROHRAMI ⚽️

Autor: , 28.3.2019

Poslední kolo okresní soutěže I.třídy bylo takovým symbolickým shrnutím celé nepříliš povedené sezóny naší druhé rezervy, která na svém začátku nejprve přišla o vedoucího týmu a trenéra, díky němuž vloni do této vyšší soutěže postoupila, aby se pak po téměř všechny hrací dny a jednotlivá kola potýkala s problémy s kádrem, který jsme v celém klubu lepili, jak to jen šlo. Už minulé předposlední kolo zachraňovali především naši patnáctiletí dorostenci, nyní jsme brali vše, co mělo zdravé nohy a mohlo nastoupit. Nakonec jsme měli tři brankáře, z nichž dva nastoupili v poli, jednoho dorostence z U-15, který si odbyl svojí premiéru za dospělé a pouze dva kmenové hráče céčka. Tato šestice se pokusila se ctí dohrát soutěž a to se jí i přes porážky rozhodně povedlo. Sestup byl jasný už v minulém kole, co bude s naší druhou rezervou pro příští sezónu, budeme řešit v následujících měsících. Níže jsou výsledky a krátké reporty našeho kapitána. 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a baskebalové hřiště

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný „C“ 5 : 0 (2 : 0)
Zkušený tým Klobuk nám v odvetě vrátil jednogólovou porážku, kterou jsme mu lednu uštědřili. Dlouho jsme vzdorovali a úspěšně bránili, ale proti silnějšímu soupeři jsme neměli šanci. I díky skvělému Kolářovi v naší brance jsme drželi přijatelný výsledek a dokonce i měli šance na korigování výsledku. Bohužel bez gólového efektu. V závěru druhé půle se nám zranil obránce Kalík, což znamenalo, že jsme museli následující utkání proti třetím Jarpicím, které jsme hráli bez pauzy, nastoupit bez možnosti střídání. Prohru 5:0 v této sestavě jsme brali jako úspěch.
Branky: Říčka Jan 3, Kříž 2.
Rozhodčí: Douda, Kalík. 40 diváků.

SK Jarpice – RSC Čechie Slaný „C“ 10 : 3 (6 : 0)
Úvodní pětiminutovka vůbec nevypadala zle a naopak jsme byli favoritovi víc než vyrovaným soupeřem. Pak jsme ale vyrobili chybu, inkasovali a naše hra se totálně sesypala. Soupeř nám nastřílel během pěti minut pět branek a bylo po utkání. Závěr první půle jsme opět drželi krok, nicméně přesto soupeř navýšil skóre na jednoznačných 6:0. V druhém poločase soupeř polevil, což se mu nevyplatilo. Nejprve po straně unikl dorostenec Rác a snížil na 6:1, aby nedlouho poté ten samý hráč doklepával do sítě odražený míč na 6:2. Jarpičtí přidali a po rozebrání naší unavené čtveřice zvýšili, ale Náprstek se postaral o korigování na 7:3. Bohužel nám pak již došly síly a v posledních vteřinách jsme pak inkasovali potupnou desítku. K dobru nám budiž přičteno, že jsme dokázali dát soupeři tři branky.
Branky: Vébr J. 4, Vébr O. 2, Koukolíček 2, Beránek, Danda – Rác 2, Náprstek.
Rozhodčí: Kalík, Douda. ŽK: Šváb (Čechie „C“). 50 diváků

Sestava: Kolář – Šváb (c), Kalík, Zelený, Náprstek, Rác

Ostatní výsledky a konečná tabulka přímým odkazem zde.