Archiv Leden, 2018

CÉČKO DVĚ VÝHRY – V TABULCE O SKÓRE DRUHÉ

Autor: , 31.1.2018

V dalších dvou utkáních nejnižší okresní futsalové soutěže se představil náš C-tým, který v této sezóně svými výkony jede na postup 😉 V obou svých zápasech zvítězil a od první příčky, jíž drží „fotbalisté“ z Velké Bukové, ho dělí jen horší skóre. Více níže ve statistikách a komentáři hrajícího trenéra Kuhna.

VÝHRA V MLADÉ BOLESLAVI GÓLEM Z POSLEDNÍ MINUTY

Autor: , 31.1.2018

Po zbytečné porážce v minulém kole se slaboučkým Rozdělovem zajížděl náš A-tým v 15.kole Středočeského krajského přeboru v neděli večer do Mladé Boleslavi a brankou Švásty z poslední minuty zvítězil 4:3.

SUVERÉNNÍ REZERVA DVAKRÁT VÍTĚZNĚ

Autor: , 25.1.2018

Podruhé se letos ve slánské hale představila v sobotu 20.1. v dalším hracím dni okresního přeboru naše rezerva a tentokrát si vedla stoprocentně, když dvěma jednoznačnými výhrami 10:1 a 6:2 získala plný počet bodů. Více o obou utkáních níže.

ZBYTEČNÁ PROHRA S ROZDĚLOVEM

Autor: , 25.1.2018

Ani tříbrankový náskok a luxusní úvod zápasu nestačil ve 14.kole Středočeského krajského přeboru a my si ze Stochova, kde hraje svá domácí utkání AFK Rozdělov, který mimo jiné už 12 kol nevyhrál, až teď nad námi, bohužel odvezli porážku 9:5… Více se dozvíte ze statistik a oficiálního reportu z webu soutěže níže.

STATISTIKY Z ÚVODNÍCH LETOŠNÍCH DVOU KOL

Autor: , 18.1.2018

Níže přinášíme ohlédnutí za 12. a 13.kolem Středočeského krajského přeboru a oficiální reporty a statistiky z webu soutěže. Vše o výhře nad kladenským Brazilem i prohře se slánským MCE najdete níže.

NA MCE SLANÝ JSME BOHUŽEL OPĚT NESTAČILI…

Autor: , 13.1.2018

V pátek večer jsme ve slánské hale nastoupili k druhému odvetnému utkání Středočeského krajského přeboru proti silnému slánskému celku MCE Slaný a stejně jako v podzimním utkání jsme bohužel prohráli. Jako první jsme inkasovali, ale obratem jsme dokázali vyrovnat a dokonce skóre otočit. Soupeř, který na nás vyrukoval ve velkém stylu, byl našimi góly zjevně […]

DNES VE SLANÉM DERBY S MCE SLANÝ

Autor: , 12.1.2018

Ve slánské hale BIOS se představíme zítra v pátek 12.1.2018 jako hostující celek v derby se slánským MCE, jemuž máme rozhodně co vracet 😉 Přijďte nás povzbudit 😉 …v neděli pak naši mladíci z druhé rezervy odehrají ve stochovské hale další utkání okresní soutěže II.třídy, v níž budou hájit první místo v tabulce – i jim samozřejmě držíme palce.

ODPLATA I S ÚROKY, VÝHRA NA PALUBOVCE BRAZILU KLADNO

Autor: , 7.1.2018

Úvodní letošní vstup do Středočeského krajského přeboru se nám vydařil stejně jako odplata za porážku 4:6 na domácí palubovce v 1.kole. V odvetném utkání jsme totiž dokázali zvítězit na palubovce kladenského Brazilu 11:4, když už po první půli, jíž jsme vyhráli 7:0, bylo defacto rozhodnuto. Zápas, ve kterém tentokrát nastoupili především staří a ostřílení mazáci, neboť […]