ROZPISY PRO „A“ TÝM I NAŠE REZERVY

Autor: , 23.10.2010

* Aktualizace: Rozpisy visí již i na našich stránkách a to i pro „A“ tým, viz odkaz v horním menu nebo přímý odkaz tady.

Na stránkách OKF Kladno již nějakou dobu visí rozpisy okresních soutěží, které se přirozeně týkají našich celků.

První vyběhne do svých bojů céčko, jež se 6. listopadu utká od 11:20 s TEFAL Bohemians Praha a od 12:30 se Zlonicemi „B“. Tradičním termínem budou soboty a halou zůstává BIOS Slaný.

Následující den, v neděli 7. 11. vyběhne ve Stochově k prvním utkáním náš „D“ tým, který se nejprve v 16:10 utká s týmem FC Velká Buková, třetím v loňské skupině „B“ a následně od 17:20 s rezervou Unionu Slaný, novým týmem v okresních soutěžích. Tradičními termíny pro druhou třídu budou nedelě s vyjímkou únorových sobot – 12.2. a 26.2 a místem SH Stochov. Novinkou je jednoskupinová soutěž jež bude mít dle rozpisu celkem 21 týmů – s každým soupeřem se utkáme právě jednou a odehrajeme tak 20 utkání!

Poslední do soutěže zasáhne béčko, jelikož Okresní přebor začíná týden po Okresních soutěžích, konkrétně tedy 13. listopadu v 9:35 proti Dynamu Kladno a v 10:45 proti JIKO Kralupy n. Vltavou. Tradičním termínem zůstavá sobota v hale BIOS Slaný